To je to što me zanima!

Šprem: Danci, fućkate Duvnjaku jer se išao ispričati? Sramite se

Danci su Duvnjaku zamjerili što je, u njihovim očima, pregrubo faulirao Mathiasa Gidsela i za to dobio dvije minute. Danski rukometaš kasnije je odbijao isprike hrvatskog kapetana
Vidi originalni članak

U susretu drugog kola skupine IV drugog kruga Svjetskog prvenstva, hrvatska rukometna reprezentacija je u Malmöu pobijedila Belgiju 34-26 (21-13). Prvi korak ka Olimpijskim igrama je ostvaren, a pobjedom protiv Belgijaca ostala je i nada za plasman u četvrtfinale iako su izgledi samo teoretski.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utakmicu je došlo pogledati mnogo danskih navijača pa je dojam na trenutke bio kao da igra Danska protiv nekoga, a ne Hrvatska i Belgija. Danci su na svaku našu loptu zviždali, uzvicima ispratili hrvatske akcije, a posebno su zviždali hrvatskom kapetanu Domagoju Duvnjaku.

- Totalno razočaravajuće za mene, razočaravajuće Gidsela, i Danaca... Danskih navijača koji nisu dobili impuls zato što je jučer bilo nešto nakon utakmice, nego iz danskih medija. Mi tu pokušavamo biti realni. Nadam se i vjerujem da jesmo. Ali ljudi moji, fućkate Duvnjaku zato što se išao ispričati nekome? Sram vas bilo - rekao je Goran Šprem u studiju RTL-a nakon utakmice Hrvatske i Belgije.

- Problem je u tome što oni nikad neće imati takvog igrača pa su ljubomorni - dodao je Petar Metličić.

Drago Vuković rekao je riječ, dvije o analizi.

- Ne znam zašto imamo toliko specijalista za napad i obranu pa moramo raditi skoro hokejaške izmjene. Dečki, morate igrati i jedno i drugo, to je moderni rukomet. I nije tako teško…

IZBORNIK HORVAT: 'Htjeli smo dati gasa, ali pedala je propala. Nismo imali snage'

Danci su Duvnjaku zamjerili što je, u njihovim očima, pregrubo faulirao Mathiasa Gidsela i za to dobio dvije minute. Danac se žalio na udarac šakom u vrat kasnije za medije i nije prihvaćao Duvnjakove isprike.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • galadriel1 22.01.2023.

    Sve to stoji, sramota...ali Metlicicu "ljubomorni jer nikad nece imati takvog igraca", kaj Hansen igra sah?

  • Eljiiimko 21.01.2023.

    Jednom godisnje kada mi ovi iskacu, proljev dobijem

  • ping-pong 21.01.2023.

    Nije to fuckanje od Duvnjaka, nego od nogometa. Pobjedili Francusku i ponadali se da imaju veliku nigometnu reprezentaciju, koja ce iznenaditi na SP i osvojiti neku medalju, a onda je dosla Hrvatska i dvaput ih prizemljila u Ligi nacija, tako indisponirani su otisli na SP i brzo se vratili kuci. Kako Dance tako i Maroko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare