To je to što me zanima!

Šprem nije znao koliko je puta Hrvatska osvojila srebro na EP

Koliko je srebrnih odličja hrvatska reprezentacija osvojila na Europskim prvenstvima?, glasilo je pitanje u kvizu 'Volim Hrvatsku' na koje je Šprem odgovorio dva puta, a Orsag tri, što je bio točan odgovor
Vidi originalni članak

U HRT-ovom kvizu 'Volim Hrvatsku' koji se emitira svake nedjelje u poslijepodnevnom terminu, natječu se dva tima poznatih osoba kojeg čine glumci, pjevači, voditelji i sportaši te odgovaraju na pitanja o Hrvatskoj. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među njima je bio i bivši hrvatski rukometaš Goran Šprem koji nije znao odgovor na jedno od postavljenih pitanja, a ono je glasilo: 

"Koliko je srebrnih odličja hrvatska reprezentacija osvojila na Europskim prvenstvima?"

Šprem je odgovorio dva puta, dok je stand up komičarka Marina Orsag odgovorila tri, što je bio točan odgovor. 

Podsjetimo, hrvatska rukometna reprezentacija prvu srebrnu medalju osvojila je 2008. godine u Norveškoj, drugu u Austriji dvije godine kasnije te 2020. na Euru koje se igralo u Austriji, Norveškoj i Švedskoj. Tada su 'kauboji' u finalu izgubili od Španjolske 22-20 te su ostali bez jedinog zlata koje joj nedostaje s velikih natjecanja. 

Svjetski prvaci bili su 2003. godine u Portugalu, a svjetsku broncu osvojili su u Španjolskoj 2013. godine. 

Šprem je s hrvatskom rukometnom reprezentacijom osvojio svjetsko i olimpijsko zlato te je postigao još čitav niz drugih uspjeha. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • uwaga 24.10.2022.

    Ta se medalja ne osvaja, ona se dobije zbog poraza

  • Demokracija nasa 24.10.2022.

    No opet pitanje glasi "koliko je europskih srebra osvojila Hrvatska reprezentacija" sad da li se samo odnosi na Rukomet nije navedeno, osim ako je bila tema samo o rukometu.

  • ChandlerBing4 23.10.2022.

    Ja tu ne vidim nista cudno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare