To je to što me zanima!

Spustili su rampu 'kockicama': Hrvatska obilježja nepoželjna

U srijedu su na sastanku nogometnih saveza Hrvatske i Azerbajdžana odlučili da će ulazak na stadion u Bakuu zabraniti svakom navijaču s hrvatskim obilježjima...
Vidi originalni članak

Hrvatska danas u 18 sati igra protiv Azerbajdžana u Bakuu. HNS je nakon Uefine kazne zbog svastike zabranio navijačima reprezentacije gostovanja do kraja kvalifikacija. No bez obzrira na to, u Bakuu će biti naših navijača. 

Kao i u Norveškoj tri dana nakon gostovanja u Azerbajdžanu.

- Naši navijači su mjesecima prije ove zabrane Hrvatskog nogometnog saveza uplatili aranžmane i ulaznice. Utakmica sigurno neće proći bez naših navijača - objavili su na stranicama navijačke udruge Uvijek vjerni te upozorili:

- U Azerbajdžanu red osigurava vojska, a ne policija. Nemaju toleranciju na ispade na tribinama. Svaki navijač dužan je predstaviti našu zemlju u najljepšem svijetlu.

U srijedu su na sastanku nogometnih saveza Hrvatske i Azerbajdžana odlučili kako će ulazak na stadion u Bakuu zabraniti svakom navijaču s hrvatskim obilježjima. 

Idi na 24sata

Komentari 326

  • pravda8 03.09.2015.

    navijači bolje da niste ovu sramotu gledali...

  • dobro jutro 03.09.2015.

    Ne moze se gospodo zabraniti navijacima da nose obiljezja svoje zemlje Odkud vam pravo

  • Ubij cetnika utuci udbo-komunjaru 03.09.2015.

    Daje se na znanje novinaru 24 i njegovim poslodavcima kao i crtacima svastike na Poljudu(vlade) da je Autobus iz Osijeka (nikad pokoreni grad) na njhovu zalost sretno stigo na odrediste sa navijacima u kockastom koji su vec na stadionu sa ogromnom HR zastavom a u sredini je veliki sokol koji u pandama drzi natpis sa tri rijeci(POGODITE KOJE) ujedno zahvala domacinu na gostoprimstvu i susretljivoscu na pomoci realizacije

Komentiraj...
Vidi sve komentare