To je to što me zanima!

Sramota! Bišćan davao izjavu, Armada ga gnjusno vrijeđala

Zadovoljan sam, sad ćemo lakše spremati se za Hajduk, rekao je Igor Bišćan nakon pobjedničkog debija na klupi Rijeke u Zaprešiću (2-1). Dok je davao izjavu, Armada ga je vrijeđala
Vidi originalni članak

Rijeka je pod vodstvom novog trenera Igora Bišćana prekinula negativni niz i došla do 2-1 pobjede nad Interom iz Zaprešića u gostima. 

Poveli su gosti već u 11. minuti golom Čolaka, a onda je u 36. uslijedio hladan tuš za Bišćana i njegovu momčad. Lončar je u samo šest minuta dobio dva žuta kartona i tako je Rijeka već u prvom poluvremenu ostala s igračem manje. 

Povisili su gosti svoju prednost u 63. minuti opet preko Čolaka, a u 84. minuti počasni gol za Inter zabio je Solomon.

- Utakmicu bi podijelio na dva dijela, do isključenja i nakon isključenja. Imali smo jako kvalitetan posjed lopte koji nam je na trenutku donosio dosta toga pozitivnoga. S time sam zadovoljan. Nakon toga smo pokazali karakter. I s time sam zadovoljan. Za prvu utakmicu je ovo bio jedan jako dobar test koji smo po meni položili - rekao je Igor Bišćan nakon svoje prve utakmice na klupi Rijeke.

INTER - RIJEKA 1-2 Bišćanova Rijeka u trileru kod Intera je startala trijumfom!

- Crveni karton je puno toga promijenio, morali smo se prebaciti u nešto potpuno drugo. Uspjeli smo se u poluvremenu konsolidirati, regrupirati i postaviti kako igrati u nastavku. U drugom poluvremenu smo bili dosta čvrsti i pametni. Nisu nam puno toga napravili, ono što je došlo, došlo je iz prekida sa strane - započeo je svoju analizu novopečeni trener Rijeke.

- Na kraju s obzirom na situaciju moramo biti zadovoljni. Čestitam dečkima koji su prvo igrali kako spada i stvarali šanse, a onda su se prebacili na nešto drugo i tu su pokazali karakter, ozbiljnost, odgovornosti i požrtvovnost. 

Sljedeća na rasporedu za Bišćana i momčad je utakmica protiv Hajduka.

- Ni mi, ni oni nismo u bajnoj situaciji. Ova pobjeda puno znači za samopouzdanje, puno lakše ćemo se spremati i ići u Split. Spremit ćemo se maksimalno, svjesni smo s kim igramo i kako trebamo igrati. Onih 37 minuta do isključenja je putokaz kako trebamo igrati, da možemo, da trebamo biti mirni i raditi dalje - zaključio je Bišćan.

Za vrijeme njegovog intervjua za Arenasport, s gostujuće su tribine stizale uvrede i psovke na njegov račun, zbog čega se na njegovom licu mogla razaznati nelagoda.

NE OPRAŠTAJU Armada nije navijala za Rijeku zbog protesta prema Bišćanu

Nakon tri utakmice kazne, Samir Toplak opet je s klupe predvodio svoju momčad...

- Nismo uspjeli, iako smo imali tri dobre šanse koje nismo iskoristili. Rijeka je bila bolja u prvom poluvremenu, a u nastavku smo se dignuli. Iz prve njihove akcije u nastavku smo dobili gol. Vratili smo se u utakmicu, ali nismo uspjeli do kraja. Ne možeš očekivati da se vratiš s 2-0, a ne iskoristiš one dvije velike šanse u finišu utakmice - kratko je zaključio trener Zaprešićana.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Glas razuma13 24.10.2018.

    Navijač sam Rijeke ali od ovoga se ograđujem...nisko i primitivno od pojedinaca koji su prije 20 godina u pelenama bili a sad su pametni....sramota za prave navijače i klub jer če sad generalizirat i stavit sve u isti koš...

  • JacaZgb 22.10.2018.

    E moj Maminjo kad gledam Torcidu i Armadu shvatim koliko si bio u pravu kad si otjerao BBB sa tribina.I da se ne vratiš nikada oni mirovati neće.Vrijeđali su Tuđmana,Canjugu,tebe...Čeka se jedna loša sezona i nova žrtva.

  • BrunoŽeruk 20.10.2018.

    Trebali su uzet Kljunu za trenera pa da vide :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare