To je to što me zanima!

Sramota! David Moyes prijetio ženi 'da bi mogla dobiti šamar'

Ovo je ipak na kraju postalo malo prezločesto tako da bi se trebala pripaziti. Još uvijek možeš dobiti šamar iako si žena, rekao je Moyes BBC-evoj novinarki nakon što su se kamere 'ugasile'
Vidi originalni članak

Snimka s mobitela je senzacionalno razotkrila Davida Moyesa, bivšeg menadžera Evertona i Manchester Uniteda, danas menadžera Sunderlanda, kako prijeti novinarki Vicki Sparks. Moyes je mislio da je kamera prestala snimati, piše Daily Mail.

Novinarka je upitala Moyesa je li pod još većim pritiskom nakon što je njegova momčad remizirala s Burnleyjem 0-0, a vlasnik kluba Ellis Short sve to gledao s tribina Stadiona svjetlosti.

- Ovo je ipak na kraju postalo malo prezločesto tako da bi se trebala pripaziti. Još uvijek možeš dobiti šamar iako si žena - rekao je Moyes BBC-evoj novinarki.

Onda je otišao još jedan sramotan korak dalje.

- Budi oprezna sljedeći put kad dođeš - rekao je Moyes.

Tijekom intervjua je rekao kako nije pod pritiskom, ali kad su se kamere ugasile priča se zaokrenula. Iako se BBC-eva novinarka snašla i na sve se nasmijala, čini se kako se Moyes nije šalio, navodi Daily Mail.

Moyes i Sparks su sve riješili. Glasnogovornik Sunderlanda potvrdio je da je došlo do razmirica i da se sve završilo u pozitivnom tonu, a BBC je dao izjavu u kojoj navodi:

- Gospodin Moyes se ispričao našoj novinarki, a ona je tu ispriku prihvatila.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • boww 03.04.2017.

    Rijetko kad netko dobije samar iz cistog mira

  • PredragKišurek 03.04.2017.

    Pa i treba zensko mos misliti podjebavat zna.Krmaca ma odmah samar kamera cik u stotinci pljus.

  • McRazr96 03.04.2017.

    i n t e r n a l i z e d o p p r e s s i o n

Komentiraj...
Vidi sve komentare