To je to što me zanima!

VIDEO Predsjednik MNK Torcide primio se za međunožje i pokazao Boysima, nastao kaos

Mario Grubić sjedio je na klupi s predstavnicima MNK Torcide, a kod 3-0 za Futsal Dinamo počeo je provocirati, podigao je dres Torcide prema BBB, a onda je uletjelo Dinamovo osiguranje i spasilo ga batina
Vidi originalni članak

Trebala je to biti fešta nogometa, točnije futsala. Dokaz da kad su Dinamo i Hajduk u pitanju, odnosno u ovom slučaju Torcida, može proći utakmica, a da ne morati intervenirati policija. Nažalost, nije moglo. 

Utakmica je završila na rubu kaosa, goste je morala spašavati policija, a sve je zakuhao Mario Grubić Kula, predsjednik MNK Torcida. 

Futsal Dinamo je vodio 3-0, a BBB su počeli pjevati "Je.. se Splite, Dinamo šampion". U tom trenutku s gostujuće klupe podiže se Mario Grubić i počinje provocirati navijače Dinama. Glavni sudac utakmice shvaća da ovakve provokacije mogu dovesti do potpunog nereda i tjera ga na klupu. 

No Grubić nastavlja sa sramotnim ponašanjem i na klupi se prima za međunožje i pokazuje prema navijačima, pri čemu nastaje potpuni kaos. S klupe skaču rezervni igrači Futsal Dinama, skače osiguranje i Grubić dobiva crveni karton. No ni tu ne prestaje već vadi dres na kojem piše Torcida i pokazuje prema tribinama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Atmsofera je već toliko naelektrizirana da prema parketu leti sve i svašta, oni agresivniji pokušavaju utrčati na parket, a osiguranje istog trenutka dolazi do Grubića i uzima mu dres. 

Uslijedio je prekid od pet minuta, domaći navijači pokušavaju se obračunati s Grubićem, a srećom i brzom intervencijom osiguranja, redara i policije, utakmcia završava bez ozlijeđenih. Momčad Torcide je dvoranu i grad Zagreb napustila u pratnji policije.

Dinamo je potpuno zasluženo pobijedio 3-0, dva gola zabio je Kristian Čekol, a jedan Luka Perić, no susret je obilježilo sramotno ponašanje predstavnika Torcide. I samo srećom i brzom reakcijom Dinamovog osiguranja spriječena je velika tučnjava i brojne ozljede...

Da stvar bude gora, na tribinama je bilo jako puno djece, više od stotinu, jer im je bio besplatan ulaz uz pratnju roditelja. Primitivno ponašanje, provociranje, kaos na tribinama nije ono što djeca trebaju gledati. Pogotovo kad je utakmica bila pravi spektakl... Dok stvari u svoje ruke nije odlučio preuzeti izvjesni Mario Grubić Kula...

Idi na 24sata

Komentari 84

  • ZUKIZUKIZUKI 13.03.2023.

    On je uletio i prema torci kada he u st vrijeđala...ili?

  • Savao 13.03.2023.

    Koji primitivizam od ljudi, i zbog čega se ljudi svađaju - katastrofa

  • 13.03.2023.

    Može idiot nakratko iz geta Al geto iz idiota nikad

Komentiraj...
Vidi sve komentare