To je to što me zanima!

Schalkeovac pljunuo suparnika!

POKUŠAO SE IZVUĆI Stoper Schalkea Ozan Kabak mislio je da će sramotni potez ostati nezamijećen, no kamere su zabilježile kako je pljunuo suparnika nakon što ga je brutalno srušio
Vidi originalni članak

Schalke je na otvaranju nove sezone Bundeslige doživio potop nakon što ga je s visokih 8-0 deklasirao Bayern. Ubrzo je uslijedio novi šok kada su 'rudari' izgubili 3-1 od Werdera na vlastitom terenu.

POGLEDAJTE VIDEO: Olmo na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogo toga ne funkcionira u igri slavnog njemačkog kluba, a slika koju stvaraju njegovi nogometaši ne pomaže. Stoper Ozan Kabak napravio je sramotan incident koji ide na štetu njemu direktno pa onda i klubu kojeg predstavlja.

Kabak je u 28. minuti utakmice pri rezultatu 1-0 za Werder brutalno srušio suparničkog igrača Ludwiga Augustinssona. Doslovno brutalno, uletio je u njega kao Niklas Kronwall.

TRPA, NE STAJE Ni Bayern ga ne može spriječiti: Krama utrpao dva gola prvaku!

No, to nije bilo dovoljno. Augustinsson se isprevrtao po travnjaku od siline udarca, a Kabak ležerno protrčao pored njega. I tu bi vjerojatno bio kraj da Turčin nije pljunuo suparnika jer za prekršaj nije dobio ni žuti karton.

Takvu situaciju teško je vidjeti golim okom pa glavni sudac nije primijetio što se ustvari dogodilo. Ali kamere su zabilježile sramotan potez Turčina pa nema sumnje kako ga čeka neki oblik disciplinske kazne.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

ODABRANO DRUŠTVO Krama uz bok najvećih legendi: 'Ovo danas je bilo savršenstvo'

- To je čisti crveni karton, ali prije svega učinio je nešto što se ne smije dogoditi na nogometnom terenu - komentirao je incident trener Werdera Florian Kohfeldt.

Pravda ga je stigla jer je Kabak do kraja utakmice zaradio crveni karton zbog grubih prekršaja.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • aaerts 28.09.2020.

    Kebabdžija

  • Superheroj s Podunavlja 28.09.2020.

    Zašto je naziv promijenjen?

  • kesni 28.09.2020.

    mislim da je dovoljno samo reci odakle je

Komentiraj...
Vidi sve komentare