To je to što me zanima!

Sramotan potez trenera Crystal Palacea: Nogom udario navijača

Revoltirani Patrick Vieira nakon poraza od Evertona nije se mogao suzdržati od provokacija jednog od brojnih navijača koji su uletjeli na travnjak proslaviti pobjedu
Vidi originalni članak

U zaostaloj utakmici 33. kola Premier Lige, Everton je nakon preokreta pobjedom od 3-2 protiv Crystal Palacea kolo prije kraja osigurao ostanak u ligi. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon lude završnice uslijedila je invazija navijača na travnjak, a jedan od navijača provocirao je trenera Crystal Palacea Patricka Vieiru. 

Pokazivao mu je srednji prst, vrijeđao ga je i za to vrijeme snimao, a francuski trener nije mu ostao dužan. Nekadašnji igrač Arsenal nije mogao obuzdati temperament te je navijača udario nogom. 

Trenutak u kojem je Vieira nogom udario navijača Evertona pogledajte OVDJE

Na travnjaku je vladao apsolutni kaos, a u gužvi se umiješao i drugi navijač Evertona koji je odgurnuo francuskog trenera nakon čega su zaštitari izveli Vieiru van igrališta. 

Zbog sramotnog poteza, Vieira je pod istragom čelnika Premier lige, a nakon susreta incident nije želio komentirati. 

- Nemam ništa za reći! - kratak je bio trener poražene momčadi. 

Trener Evertona Frank Lampard podržao je francuskog trenera nakon incidenta. 

- Nisam stigao popričati s njime nakon utakmice jer je sve brzo eruptiralo, ali suosjećam se s Patrickom. Našao se na terenu prepunom naših navijača što zasigurno nije lako. Sretan sam što navijači mogu slaviti na travnjaku dokle god nemamo scene kakve smo imali neki dan. Treba ih pustiti da uživaju jer kod nogometa je upravo o tome riječ. Hoćemo li ih lisicama vezati za stolce? - smatra Lampard.  

Podsjetimo, Sheffield United izgubio je od Nottingham Foresta s 3-2 nakon raspucavanja penala u polufinalu doigravanja za ulazak u Premiership, a bivši nogometaš Foresta, koji je sad na klubi Sheffielda, Billy Sharp dobio je udarac u glavu nakon što su navijači utrčali na teren.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Dr.Gonzo. 20.05.2022.

    trebo ga je izraketirat u lice, dobro je prosao retard

  • JozaManolic 20.05.2022.

    Zasluženo, mali englezić umjesto da slavi opstanak svog kluba on provocira čovjeka koji normalno izlazi sa terena.

  • Najljepši.Izrod 20.05.2022.

    Ima snimka i sa perspektive ovog debosa.. dobio je što je tražio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare