To je to što me zanima!

Sramotni Francuzi! Prekinuli prijenos dodjele trofeja našima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kanal France Sport TV prenosio je finale Davis Cupa između Hrvatske i Francuske, no kada je došlo vrijeme za dodjelu trofeja, odlučili su prekinuti prijenos. To je loše sjelo francuskim navijačima...
Vidi originalni članak

Znate kako se kaže, u životu treba biti dostojan u pobjedi i u porazu. No, čini se da na jednoj francuskoj televiziji baš i nije tako.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kanal France Sport TV prenosio je finale Davis Cupa između Hrvatske i Francuske, no kada je došao red za dodjelu odličja hrvatskim tenisačima, naprasno su prekinuli prijenos.

VIDEO Šampionski izbornik Krajan, njegova cura i sve tetovaže...

Takav potez nije baš najbolje sjeo francuskim navijačima koji su napali francusku televizijsku kuću zbog njihove reakcije nakon poraza francuskih tenisača u finalu Davis Cupa.

GOSPODIN Francuski izbornik se naklonio našima: Pa razje*ali ste nas...

- Francuska nije pobijedila pa je netko odlučio da je besmisleno prenositi dodjelu. Kakav sramotan nedostatak poštovanja - napisao je jedan navijač, dok je drugi nadodao:

- Francusku televiziju može biti sram što je odlučila ne prenositi dodjelu. Time se iskazalo totalno nepoštovanje prema Hrvatima koji su došli podržati svoju reprezentaciju.

- Sramotna za televiziju što nisu prikazali dodjelu trofeja, čestitam Hrvatskoj na pobjedi - napisala je jedna korisnica Twittera.

Obraz su osvetili francuski tenisači i izbornik Yannick Noah koji su čestitali Hrvatskoj na zasluženoj pobjedi, svjesni kako nisu imali nikakve šanse u ovome finalu.

VIDEO: PAZITE, IZBORNIČE! Ode 'salatara'! Krajanu ispalo postolje trofeja tijekom slavlja

 

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Co1umbo 26.11.2018.

    Hahaha, pa 2015. godine u finalu svjetskog prevenstva u vaterpolu koji se igrao u Kazanju, HRT je napravio istu stvar. Srbija je pobijedila Hrvatsku i odmah nakon kraja utakmice prekinut je prijenos, nije se vidjela dodjela medalja niti intoniranje himne. Ali o tome nije bilo clanka..

  • nijetebriga 25.11.2018.

    Nista novo, napravili su nesto da im nije na ponos.. isto je reagirala SKY Austrija Sport TV. nakon poraza njihova DominicThiem-a na ATP turniru in Wien ..prebace na druge sportove u prijenos bas onda kad je trebao Borna igrati.. i kazu, prijenos aus erste reihe..Arogantnost na sve strane jedino se mi uvlacimo svima do kraja..

  • 25.11.2018.

    Al su se po.sra.li, bas sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare