Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
33 komentara

Sramotni Francuzi! Prekinuli prijenos dodjele trofeja našima

Kanal France Sport TV prenosio je finale Davis Cupa između Hrvatske i Francuske, no kada je došlo vrijeme za dodjelu trofeja, odlučili su prekinuti prijenos. To je loše sjelo francuskim navijačima...

Davis Cup Final - France v Croatia
Foto: PASCAL ROSSIGNOL
33 komentara

Znate kako se kaže, u životu treba biti dostojan u pobjedi i u porazu. No, čini se da na jednoj francuskoj televiziji baš i nije tako.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1202253 / ]

Kanal France Sport TV prenosio je finale Davis Cupa između Hrvatske i Francuske, no kada je došao red za dodjelu odličja hrvatskim tenisačima, naprasno su prekinuli prijenos.

VIDEO Šampionski izbornik Krajan, njegova cura i sve tetovaže...

Takav potez nije baš najbolje sjeo francuskim navijačima koji su napali francusku televizijsku kuću zbog njihove reakcije nakon poraza francuskih tenisača u finalu Davis Cupa.

Davis Cup Final - France v Croatia GOSPODIN Francuski izbornik se naklonio našima: Pa razje*ali ste nas...

- Francuska nije pobijedila pa je netko odlučio da je besmisleno prenositi dodjelu. Kakav sramotan nedostatak poštovanja - napisao je jedan navijač, dok je drugi nadodao:

- Francusku televiziju može biti sram što je odlučila ne prenositi dodjelu. Time se iskazalo totalno nepoštovanje prema Hrvatima koji su došli podržati svoju reprezentaciju.

- Sramotna za televiziju što nisu prikazali dodjelu trofeja, čestitam Hrvatskoj na pobjedi - napisala je jedna korisnica Twittera.

Obraz su osvetili francuski tenisači i izbornik Yannick Noah koji su čestitali Hrvatskoj na zasluženoj pobjedi, svjesni kako nisu imali nikakve šanse u ovome finalu.

VIDEO: PAZITE, IZBORNIČE! Ode 'salatara'! Krajanu ispalo postolje trofeja tijekom slavlja

 

 

Naši partneri pišu
Message