To je to što me zanima!

Haaland trpa i ne staje! Zabio dva gola za slavlje 'žutog zida'

Erling Braut Haaland (19) bombom s ruba šesnaesterca donio je prednost Borussiji (2-1) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Zabio je i prvi gol na susretu, dok je Neymar donio nadu gostima u uzvratu
Vidi originalni članak

Kad su na papiru jedni kraj drugih bili Borussia i PSG, većina je zaljubljenika u nogomet očekivala golijadu. Nakon prvih 45 minuta golova nije bilo, ali nakon 90 minuta prednost u Pariz nosi Borussia koja je s dva gola Haalanda bila bolja od Parižana (2-1), a sve se praktički izdogađalo u razmaku od osam minuta.

Prvo poluvrijeme bilo je na taktički dobroj razini s obje strane, pogotovo domaće jer PSG nije stvorio nijednu ozbiljniju priliku. Samo je Sancho umalo donio slavlje 'žutom zidu' nakon što je pucao s petnaestak metara od gola, ali Navas se dobro ispružio i spriječio loptu da uđe u gol. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 0-0.

Ali zato se u nastavku sve izdogađalo u osam minuta. Opet je uslijedila dominacija Borussije nakon povratka na teren te su odmah zaprijetili u 49. minuti, ali na mjestu je bio Navas. Međutim, u 65. minuti se bude i gosti koji dva puta prijete preko Mbappéa, ali u dva je navrata odlično reagirao Burki.

A zatim je uslijedio period od osam minuta u kojem su zabijena sva tri gola na utakmici. Mladi Norvežanin Erling Braut Haaland (19). Opet je pokazao da ima taj osjećaj za gol. Odličnu su akciju odigrali domaći, prvi udarac Cana prema Navasovom golu završio je u bloku i stigao točno do Haalanda koji je samo gurnuo loptu iznad Burkija.

Zatim je u 76. minuti Neymar odlično poklopio ubačaj Mbappéa koji je projurio kroz domaću obranu, a nedugo nakon što su domaći krenuli s centra došao je do šesnaesterca Haaland je pravom bombom lijevom nogom pogodio u rašlje Burkija za novo vodstvo domaćih!

Do kraja utakmice igra se malo smirila, a domaći su na kraju ti koji nose minimalnu, ali dostižnu prednost u Pariz. Uzvratna se utakmica igra na Parku prinčeva u srijedu, 11. ožujka.

 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • 19.02.2020.

    stavit ću ruku u vatru i reći da će Haaland jednog dana biti najbolji na svijetu

  • KARL_3 19.02.2020.

    Hahah Haaland pogodio u raslje Burkia

  • KARL_3 19.02.2020.

    Kaze lik Haaland pogodio u raslje burkija hahaha autogol

Komentiraj...
Vidi sve komentare