Obavijesti

Sport

Komentari 112

Haaland trpa i ne staje! Zabio dva gola za slavlje 'žutog zida'

Haaland trpa i ne staje! Zabio dva gola za slavlje 'žutog zida'
16

Erling Braut Haaland (19) bombom s ruba šesnaesterca donio je prednost Borussiji (2-1) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Zabio je i prvi gol na susretu, dok je Neymar donio nadu gostima u uzvratu

VIDEO

Kad su na papiru jedni kraj drugih bili Borussia i PSG, većina je zaljubljenika u nogomet očekivala golijadu. Nakon prvih 45 minuta golova nije bilo, ali nakon 90 minuta prednost u Pariz nosi Borussia koja je s dva gola Haalanda bila bolja od Parižana (2-1), a sve se praktički izdogađalo u razmaku od osam minuta.

Prvo poluvrijeme bilo je na taktički dobroj razini s obje strane, pogotovo domaće jer PSG nije stvorio nijednu ozbiljniju priliku. Samo je Sancho umalo donio slavlje 'žutom zidu' nakon što je pucao s petnaestak metara od gola, ali Navas se dobro ispružio i spriječio loptu da uđe u gol. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 0-0.

Ali zato se u nastavku sve izdogađalo u osam minuta. Opet je uslijedila dominacija Borussije nakon povratka na teren te su odmah zaprijetili u 49. minuti, ali na mjestu je bio Navas. Međutim, u 65. minuti se bude i gosti koji dva puta prijete preko Mbappéa, ali u dva je navrata odlično reagirao Burki.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Champions League - Round of 16 First Leg - Borussia Dortmund v Paris St Germain

A zatim je uslijedio period od osam minuta u kojem su zabijena sva tri gola na utakmici. Mladi Norvežanin Erling Braut Haaland (19). Opet je pokazao da ima taj osjećaj za gol. Odličnu su akciju odigrali domaći, prvi udarac Cana prema Navasovom golu završio je u bloku i stigao točno do Haalanda koji je samo gurnuo loptu iznad Burkija.

Zatim je u 76. minuti Neymar odlično poklopio ubačaj Mbappéa koji je projurio kroz domaću obranu, a nedugo nakon što su domaći krenuli s centra došao je do šesnaesterca Haaland je pravom bombom lijevom nogom pogodio u rašlje Burkija za novo vodstvo domaćih!

Champions League - Round of 16 First Leg - Borussia Dortmund v Paris St Germain

Do kraja utakmice igra se malo smirila, a domaći su na kraju ti koji nose minimalnu, ali dostižnu prednost u Pariz. Uzvratna se utakmica igra na Parku prinčeva u srijedu, 11. ožujka.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener