To je to što me zanima!

Srbi: Balić je čarobnjak! Takvih umjetnika kao što je on nema

Zagrijavanje je i službeno završilo ekshibicijom protiv slabašne Australije, od danas za Hrvatsku počinje 'pravo' Svjetsko prvenstvo za Hrvatsku. Na redu su susjedi Srbi
Vidi originalni članak

Zagrijavanje u Malmöu i službeno je završilo onom ekshibicijom protiv Australije, od danas za Hrvatsku počinje "pravo" prvenstvo.

- Već tijekom utakmice protiv Australije počeo sam razmišljati o Srbiji i Danskoj. Ali od ovog trenutka važna je isključivo Srbija - rekao je Slavko Goluža odmah nakon Australije i dodao:

- Ta je momčad skup sjajnih individualaca, opasnost prijeti sa svih strana. Imaju Ilića, Šešuma, Vujina... - nabrajao je Goluža.

Baš su ti igrači najjači srpski aduti. Momir Ilić je igrač Kiela, došao je ondje kao zamjena za Nikolu Karabatića, a to nešto govori. A desni vanjski Marko Vujin prvi je strijelac Lige prvaka. U sedam utakmica zabio je 65 golova za svoj Veszprem. Dancima je zabio sedam komada, ali srpski izbornik Veselin Vuković nije ga hvalio. Upravo suprotno.

Marko Vujin ne shvaća da i njegovi suigrači žele igrati, izbornik Srbije

- Vujin? E, to je tipično ponašanje klupske zvijezde. Znate, velik je problem kad igrač ne može razlučiti želje od mogućnosti. I kad ne može shvatiti da bi i njegovi suigrači željeli malo igrati - rekao je Vuković, jasno aludirajući na Vujinovu sebičnost u igri.

- U ovoj momčadi postoje neki duhovi iz prošlosti, a ja u ovom trenutku ne znam kako se s time nositi. Nije mi se svidjelo ni njihovo ponašanje kad smo počeli tonuti - dodao je srpski izbornik.

Balić? Ima velikih imena, ali takvih poput njega nema, Veselin Vuković

Osim duhova, problem mu je i Ivano Balić.

- On je majstor! I to jedan od rijetkih majstora u današnjem rukometu. Ima velikih imena, ali takvih poput njega nema. Da mi imamo takvog igrača, sve bi bilo lakše. Ali nemamo, nedostaje nam taj mozak momčadi, kreativac - požalio se Vuković i dodao:

- Kako s Hrvatskom? Teško! To je posebna utakmica, ali ne bih volio da ima ikakve veze s politikom. Uostalom, igrači se u hotelu najnormalnije druže, zato i vjerujem da će mojim igračima jedini motiv biti kvaliteta protivnika.

Izbornika Slavka Golužu ni gripa 
ne može slomiti

Od početka Svjetskog prvenstva hrvatski izbornik ima problema s gripom. Zato lovi svaku priliku za odmor u hotelu, ali ništa ne propušta. Na svakom je treningu, sve vodi i nadgleda, ništa ne prepušta slučaju.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • user_45632 19.01.2011.

    Ma Balić je igračina kakva se neće još dugo pojaviti u rukometu. Svaka čast svim ostalima al on je iznad svih.Uspoređivati Karabatića i Balića (kao što mnogi rade) nema nikakvog smisla. Balićeva brzina, mozak i snaga su tako ujedinjeni da je to strašno. Svaka mu čast na tome, skidam kapu. Samo se nadam da se neće razigrati večeras buahaha :D

  • BBRS 19.01.2011.

    Oj ustase nekaa nekaaa...duboka vas jama ceka!!

  • isprskanvas 19.01.2011.

    Balić će in veceras utrpati bar 7komada

Komentiraj...
Vidi sve komentare