Obavijesti

Sport

Komentari 31

Srbi: Balić je čarobnjak! Takvih umjetnika kao što je on nema

Srbi: Balić je čarobnjak! Takvih umjetnika kao što je on nema
1

Zagrijavanje je i službeno završilo ekshibicijom protiv slabašne Australije, od danas za Hrvatsku počinje 'pravo' Svjetsko prvenstvo za Hrvatsku. Na redu su susjedi Srbi

VIDEO

Zagrijavanje u Malmöu i službeno je završilo onom ekshibicijom protiv Australije, od danas za Hrvatsku počinje "pravo" prvenstvo.

- Već tijekom utakmice protiv Australije počeo sam razmišljati o Srbiji i Danskoj. Ali od ovog trenutka važna je isključivo Srbija - rekao je Slavko Goluža odmah nakon Australije i dodao:

- Ta je momčad skup sjajnih individualaca, opasnost prijeti sa svih strana. Imaju Ilića, Šešuma, Vujina... - nabrajao je Goluža.

Baš su ti igrači najjači srpski aduti. Momir Ilić je igrač Kiela, došao je ondje kao zamjena za Nikolu Karabatića, a to nešto govori. A desni vanjski Marko Vujin prvi je strijelac Lige prvaka. U sedam utakmica zabio je 65 golova za svoj Veszprem. Dancima je zabio sedam komada, ali srpski izbornik Veselin Vuković nije ga hvalio. Upravo suprotno.

Marko Vujin ne shvaća da i njegovi suigrači žele igrati, izbornik Srbije

- Vujin? E, to je tipično ponašanje klupske zvijezde. Znate, velik je problem kad igrač ne može razlučiti želje od mogućnosti. I kad ne može shvatiti da bi i njegovi suigrači željeli malo igrati - rekao je Vuković, jasno aludirajući na Vujinovu sebičnost u igri.

- U ovoj momčadi postoje neki duhovi iz prošlosti, a ja u ovom trenutku ne znam kako se s time nositi. Nije mi se svidjelo ni njihovo ponašanje kad smo počeli tonuti - dodao je srpski izbornik.

Balić? Ima velikih imena, ali takvih poput njega nema, Veselin Vuković

Osim duhova, problem mu je i Ivano Balić.

- On je majstor! I to jedan od rijetkih majstora u današnjem rukometu. Ima velikih imena, ali takvih poput njega nema. Da mi imamo takvog igrača, sve bi bilo lakše. Ali nemamo, nedostaje nam taj mozak momčadi, kreativac - požalio se Vuković i dodao:

- Kako s Hrvatskom? Teško! To je posebna utakmica, ali ne bih volio da ima ikakve veze s politikom. Uostalom, igrači se u hotelu najnormalnije druže, zato i vjerujem da će mojim igračima jedini motiv biti kvaliteta protivnika.

Izbornika Slavka Golužu ni gripa 
ne može slomiti

Od početka Svjetskog prvenstva hrvatski izbornik ima problema s gripom. Zato lovi svaku priliku za odmor u hotelu, ali ništa ne propušta. Na svakom je treningu, sve vodi i nadgleda, ništa ne prepušta slučaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

Bivši HNL trener izvadio je golmana nakon 13 minuta. Naredio mu i da skine dres
NEPRIMJERENO

Bivši HNL trener izvadio je golmana nakon 13 minuta. Naredio mu i da skine dres

Karlovac je u 29. kolu 2. NL izgubio kod Hrvatskog dragovoljca (2-0) i tako se kolo prije kraja oprostio od drugog mjesta koje vodi u razigravanje za drugu ligu. Utakmica je pala u drugi plan zbog reakcije Igora Pamića

VIDEO Lokomotiva - Hajduk 2-5: Ludnica za kraj sezone! Splićani utrpali pet komada 'lokosima'
ZADNJE KOLO HNL-A

VIDEO Lokomotiva - Hajduk 2-5: Ludnica za kraj sezone! Splićani utrpali pet komada 'lokosima'

Sedam golova u samo osam pokušaja u okvir palo je u ludoj utakmici u Kranjčevićevoj. HNS će imati pune ruke posla jer kod četiri zgoditka je upitno tko je konačni strijelac
Torcida zatrpala teren bakljama i izazvala prekid, kapetani s Belom dogovorili kraj utakmice
RUŽNE SCENE

Torcida zatrpala teren bakljama i izazvala prekid, kapetani s Belom dogovorili kraj utakmice

Umjesto nogometnog kraja, utakmicu Lokomotive i Hajduka prekinula je Torcida, koja je u sudačkoj nadoknadi zatrpala travnjak bakljama. Sudac Bel je prekinuo susret bez odigrane predviđene nadoknade