To je to što me zanima!

Srbi i dalje bruje o Švicarskoj: Oštetili su nas! To nismo odmah vidjeli jer su nas nosile emocije

Situacija je kompleksna, pogledali smo ju iz dva kuta i mislim da je bilo elemenata za kazneni udarac, rekao je sudački ekspert na RTS-u Dalibor Đurđević
Vidi originalni članak

Stephan Lichtsteiner u svome šesnaestercu srušio je na pod Aleksandra Mitrovića. Njemački sudac Felix Brych nije reagirao, VAR se nije javio, no nakon utakmice ustanovljeno je kako je Srbija oštećena za penal. Njemački sudac postao je neprijatelj broj jedan u susjedstvu. 

To su bili repovi utakmice Srbije i Švicarske prije četiri godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji (2-1). Ples kuglica u travnju ove godine opet je spojio navedene reprezentacije u grupnoj fazi u Katru, opet je Švicarska slavila (3-2) i plasirala se u osminu finala SP-a, a i ovaj put Srbi vrište da su oštećeni.

U 65. minuti Aleksandar Mitrović primio je loptu na prsa pred golom Švicarske, no omeo ga je Fabian Schär i činilo se kako je Švicarac loptu dirao i rukom. Sudac Fernando Rapallini, niti VAR nisu reagirali. 

U susjedstvu smatraju da su oštećeni. U studiju RTS-a to je izjavio nogometni sudac Dalibor Đurđević. 

- Da budem iskren, jučer to nismo primijetili jer su nas vjerojatno nosile emocije. Situacija je kompleksna, pogledali smo ju iz dva kuta i mislim da je bilo elemenata za kazneni udarac. VAR je dužan pronaći kut koji jasno pokazuje da je bio prekršaj. Iz jednog kuta se vidi da je možda bila ruka, a iz drugog da je ruka promijenila pravac lopte. Situacija je kompleksna, ali nažalost je promakla svima i nismo imali sreće - rekao je on. 

Bio penal ili ne, Srbi su sami krivi za ispadanje s prvenstva. Po dolasku u Katar imali su ogromne ambicije, Aleksandar Vučić vidio ih je najmanje u finalu, no osvojili su tek jedan bod i primili čak osam golova u tri utakmice. 'Orlovi' su opet rano odletjeli kući. 

U KATARU I SOKOLOVI IMAJU SVOJU BOLNICU:

Idi na 24sata

Komentari 137

  • Joza Prezaduzeni 05.12.2022.

    Olovi rano lete kultni film starije generacije a orlovi rano lete kuci je sadasnjost .

  • ludi marko 04.12.2022.

    pa normalno da jesu😆😆😆

  • Dobar, loš, zao 04.12.2022.

    Ha, ha. Njihov vlak je krenuo sa perona 9i3/4 u njihovu imaginarnu stvarnost. Samo je lokomotiva ustvari zamaskirani traktor kao onaj što na moru vozi turiste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare