To je to što me zanima!

Srbi izgubili od Brazila, pa se hvalili: Al' smo ga prebili...

Srbi su konstantno 'vrebali' zvijezdu PSG-a, nisu mu dopustili da se razmaše, a ako bi eventualno Neymar uhvatio korak, ubrzo bi završio na podu. Vodili su se Srbi dobrom, starom: Tko leži, ne bježi
Vidi originalni članak

Brazil je dobio Srbiju 2-0, ali u brazilskom taboru nije prštala sreća nakon utakmice. Razlog je jednostavan - ozljeda Neymara!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srbi su konstantno 'vrebali' zvijezdu PSG-a, nisu mu dopustili da se razmaše, a ako bi eventualno Neymar uhvatio korak, ubrzo bi završio na podu. Vodili su se Srbi dobrom, starom: Tko leži, ne bježi.

Neymar je već nakon prvih 45 minuta bio najfauliraniji igrač na SP-u. Srbi su napravili nad njim pet prekršaja, kao i Kostarikanci nad Gavijem... A s četiri nova pretrpljena prekršaja u nastavku utakmice, Neymar je učvrstio vodstvo u toj statističkoj rubrici.

"Al' smo ga prebili: Neymar dobio batine od Srba kao nitko do sad", stoji u naslovu te tematike na Blicu, koji je priznao da je Brazil ipak prejak za Srbiju.

NAJBOLJI POTEZ TURNIRA VIDEO Kao Mandžo u finalu LP! Pogledajte sjajan gol Brazilca TEŠKA SUDBINA Danska reprezentativka saznala za bizarnu smrt majke u Katru, a oca joj smaknuli talibani

Neymar je na koncu zbog ozljede napustiti travnjak u 79. minuti nakon čega su ga kamere uhvatile uplakanog na klupi. Nakon susreta je pokazivao bolan i natečen zglob.

Idi na 24sata

Komentari 166

  • Lile Mlađi 25.11.2022.

    Kakvi su guzičari možda i prođu dalje

  • miroljub1 25.11.2022.

    A zato su im Brazilci utjerali 22 bez glave ,pa ni prdnit ne mogu

  • Imbra Grabarić Presvetli 25.11.2022.

    Prebili :). Nego kad smo kod prebijanja, jel zna netko da li je Sulejmani aterirao ili još leti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare