To je to što me zanima!

Srbi opet do senzacije! Nakon pobjede, remizirali s Francuzima

Srbija je čak i vodila na poluvremenu, i to s tri gola razlike, čak 15-12. Dotad su Srbi igrali jako dobar rukomet, no onda su Francuzi ipak počeli hvatati priključak
Vidi originalni članak

Nakon što su slavili u prvom kolu kvalifikacija za Euro 2022. protiv Francuske, srpski rukometaši u uzvratu su napravili novo veliko iznenađenje te su nakon te pobjede sad izvukli remi 26-26!

Srbija je čak i vodila na poluvremenu, i to s tri gola razlike, čak 15-12.

Dotad su Srbi igrali jako dobar rukomet, no onda su Francuzi ipak počeli hvatati priključak. 

U završnici je ipak Srbija ponovno imala nekoliko prilika za slavlje, no nisu ih uspjeli iskoristiti.

No i ovaj remi slavili su kao da je pobjeda, a nije ni čudo, pobjeda i neriješen rezultat u dvije utakmice s velesilom Francuskom... Svakako razlog za slavlje!

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ante024 10.01.2021.

    Bitno je prvenstvo, a ako ne prođu ovako smijesnu skupinu sa velesilama grckom i belgijom nece nikad, samo dodite na prvenstvo pa da vas razbijemo

  • dežurović 10.01.2021.

    Totalno neka druga Srbija u rukometu. Gerona radi dobar posao, a u sastavu je bilo 3 igraca iz Vojvodine ako se ne varam. Dok je Francuskoj falio samo Karabatic, Srbiji je falilo 6 igraca na koje Gerona ozbiljno racuna, a medju njima Nenadic i Vujin, top igraci. Ako se po jutru dan poznaje, bit ce nesto od ove ekipe.

  • Gunersss_ 10.01.2021.

    istina,pa tako ni u najacem sportu svijeta,NOGOMETU!! AHHHH daaaa pa ne mogu ni imat problema s njima tamo kad se ni plasirat nikad ne nogu.. jos malo ce prije Kosovo na EP I SP nego srbi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare