To je to što me zanima!

Srbi se obrušili na suce: Teško je igrati kad ti ponište tri gola

Srpski vaterpolisti žalili su se na kriterij suđenja u utakmici s Hrvatskom, a Gomezovim i Colombovim radom nije bio zadovoljan ni hrvatski izbornik koji kaže da će uvijek reagirati na loše suđenje
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija jučer je nakon preokreta u Rijeci svladala Srbiju 8-7 i izborila finale LEN Europa kupa. Srbi, koji su vodili 4-1, žestoko su se obrušili na suce.

- Očekivali smo da će poslije naše dobre igre i brzih golova suci uzeti stvar u svoje ruke. U prve dvije četvrtine bili smo besprijekorni, ali je teško igrati kada vam ponište tri gola - rekao je Filip Filipović i dodao:

- Ovo je treći poraz od Hrvata, ali se na to ne obazirem. Čestitam im, lavovski su odradili posao. Koliko je to zasluženo, neka ocijene drugi.

VIDEO: LUDILO NA KANTRIDI Barakude preokretom dobile Srbiju za finale Europa Kupa!

Duško Pijetlović je dodao:

- Ovakvo suđenje je očekivano. Nemamo im što zamjeriti, teško je suditi u ovakvoj atmosferi.

Suđenje je komentirao i hrvatski izbornik Ivica Tucak pa valja dodati da su nam sudili Španjolac Gomez i Talijan Colombo.

- Na početku smo bili u grču uvjetovanom kriterijem suđenja, koje je bilo skandalozno. Ja kao trener želim, mogu i hoću štiti svoju ekipu te ću uvijek reagirati na suđenje, no igrači moraju biti fokusirani isključivo na izvedbu u bazenu. Zato i mislim da smo u početku promašili dva-tri zicera - dodao je Tucak.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mrakmrak 08.04.2018.

    Svaka čast izborniku

  • domza33 08.04.2018.

    Teško je i kad ti gradove poruše tenkovima,pa svejedno pobjediš.....

  • PLAVA_LJUBLJANA 08.04.2018.

    Malo kasno ali od srca BRAVO SUSJEDI. Samo da su oni opet izgubili protiv VAS !

Komentiraj...
Vidi sve komentare