To je to što me zanima!

Srbija izgubila od Njemačke, Novak poludio pa razbio reket!

Novak Đoković je svoj posao u singlu odradio, ali u parovima nije išlo. Njemačka je pobijedila Srbiju 2-1 u grupnoj fazi Davis Cupa, a pobjedu su donijeli Puetz i Krawietz koji su svladali Novaka i Nikolu Ćaćića
Vidi originalni članak

Srbija je u Davis Cup došla s velikim ambicijama predvođena Novakom Đokovićem, no nakon poraza od Njemačke pitanje je hoće li naši susjedi uopće vidjeti četvrtfinale. Srbi su u prvom kolu slavili protiv Austrije s čistih 3-0, za siguran prolazak dalje im je trebala pobjeda protiv Nijemaca, ali nisu uspjeli. Njemačka je slavila s 2-1.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je Dominik Koepfer sa 7-6 (4), 6-4 bio bolji od Filipa Krajinovića, a Novak Đoković s 6-2, 6-4 porazio Jan-Lennarda Struffa, odluka o pobjedniku pala je u igri parova.

Srpska reprezentacija je Đokoviću pridružila 31-godišnjeg Nikolu Ćaćića, a Nijemci su na terenu imali Tima Puetza i dvostrukog pobjednika Roland Garrosa u parovima Kevina Krawietza. Nijemci su osvojili prvi set u 'tie-breaku', Srbima je pripao drugi (6-3), a potom su poveli i u trećem uz prednost 'breaka' (4-2). Nijemci su nadoknadili zaostatak i u odlučujućem 'tie-breaku' slavili sa 7-5.

Novak Đoković opet je bio u centru pažnje u Innsbrucku. Što zbog sjajnih poteza, ali i kratkog fitilja. Tijekom meča protiv Struffa je u jednom trenutku poludio pa 'sočno' opsovao. Mislio je da ga nitko nije čuo, ali na njegovu nesreću, sudac ga je razumio pa opomenuo zbog neprimjerenog ponašanja. 

Video pogledajte OVDJE

U parovima smo gledali izjednačen meč s puno preokreta, a to je koštalo Novaka živaca. Bio je bijesan kao ris nakon jednog izgubljenog poena pa je bijes iskalio na reketu kojeg je razbio. Nije mu to pomoglo, njemački par je u konačnici slavio i došao na koračić od četvrtfinala. 

Nijemci će u nedjelju igrati protiv domaćina Austrije, koja nema nikakve izglede za osvajanje prvog mjesta, a vrlo male da se nađe među dvije najbolje drugoplasirane reprezentacije koje će se plasirati u četvrtfinale. Njemačkoj bilo kakva pobjeda donosi prvo mjesto u skupini, a Srbija je zasada u poziciji da izbori četvrtfinale kao jedna od dvije najbolje drugoplasirane reprezentacije. No, Srbija još uvijek može osvojiti i prvo mjesto, uspije li Austrija pobijediti Njemačku.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • darko dare 04.12.2021.

    Covjek je takvog karaktera ali ipak nije Englez 🤣🤣🤣🤣🤣 Novak Đoković nezna emocije drzati u sebi kada ide smije se kada nejde jebe sve po spisku to postujem kod njega sto se ne pravi da je dobro ako nije .

  • nokia5 28.11.2021.

    Nole uvek gine za Srbiju, meni kao Srbinu je cast sto je najbolji teniser na svetu u singlu.

  • Luton Town 28.11.2021.

    che tnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare