To je to što me zanima!

Srbija: Svi čekaju uhićenje Svetlane Cece Ražnatović

U velikom obračunu srbijanske policije s nogometnim podzemljem pod povećalom je 20-ak transfera u vrijednosti od 80-ak miijuna eura
Vidi originalni članak

Nogometna legenda Dragan Džajić u pritvoru, pjevačka ikona Svetlana Ražnatović na korak do njega, uhićenje predsjednika FK Vojvodina, predsjednik Saveza u bijegu, nestanak čelnika Partizana i Piksija Stojkovića...
Sve su to posljedice emisije “Insajder” (srpska inačica “Latinice”), koju su pripremali sedam mjeseci, a pomoć nije dobila ni od koga. U početku su ekipi “Insajdera” sva vrata bila zatvorena, nitko o tome nije želio govoriti, a tamošnja policija učinila je točno koliko i svih dosadašnjih godina - apsolutno ništa. No malo po malo prikupljali su informacije, a oni nerazgovorljivi, svjesni da će ionako sve izaći na vidjelo, odlučili su reći što znaju. Odjednom je i policija shvatila da je vrag odnio šalu i pet mjeseci nakon pokretanja cijelog projekta, a dva mjeseca prije prikazivanja prve emisije, objavili su:
- Provodimo istragu, uskoro bi mogle stići prve optužnice.
Tad su kao primjer naveli interni transfer izvjesnoga Kolarova iz Čukaričkog u OFK Beograd, najsitnije ribe u cijeloj priči. 
Ni policija tad nije znala jačinu podataka “Insajdera”, a na taj način “oprala” je svoju nesposobnost, možda čak i zataškavanje cijelog slučaja. No kad su spoznali da gotovo nema nevinog u srpskom nogometu, udarili su na najjačeg - svojeg najvećeg nogometaša svih vremena - Dragana Džajića.
Nakon Džajina uhićenja postalo je jasno da nedodirljivih nema. Odjednom su se svi razbježali po svijetu pod izlikom raznoraznih poslova. Jedino je Ceca ostala i čudno, još uvijek na slobodi. A dokazi protiv nje su neoborivi. Netko je očigledno štiti, ali pritisak javnosti je prevelik i pitanje je sata kad će i ona završiti u zatvoru.
 
'NE BOJIM SE ZA SVOJ ŽIVOT'
Teme naših emisija u pravilu su vrlo osjetljive. Često nam prijete, a sad kad smo radili emisiju o nogometnoj mafiji, prijetnji je bilo više nego ikad, rekla nam je urednica “Insajdera” Brankica Stanković. Ovo nije prvi put da zbog njezinih emisija policija ima pune ruke posla, ali tvrdi da se ne boji eventualnih posljedica.
- Već dugo radimo ovakve stvari i ne, ne bojim se za svoj život.

KANKANOVO I DŽAJIĆEVO TEK SU PRVA U NIZU UHIĆENJA
1. Butorović prvi 'pao':
>> Na novcu nogometnog suca Mihaila Jeknića pronašli su DNK predsjednika Vojvodine Ratka Butorovića Kankana. Obojica su završili u pritvoru, a osim njih istog dana uhitili su još dva suca te direktora stadiona Vojvodine.

2. Uhitili Zvezdinu upravu
>> Zbog malverzacija s transferima uhitili su bivše čelnike Crvene zvezde Vladimira Cvetkovića, Miloša Marinkovića i Dragana Džajića. Njih trojicu terete da su od 2001. do 2002. ukrali oko pet milijuna eura.

3. Bijeg u sigurno
>> Nakon uhićenja Zvezdine trojke iz Srbije su “nestali” predsjednik Saveza Zvezdan Terzić, bivši Partizanovi čelnici Žarko Zečević i Nenad Bjeković te donedavni prvi čovjek Crvene zvezde Dragan  Stojković Piksi.

4. Još desetak uhićenja
>> Iako jedino policija zna točan broj, u Srbiji se nagađa o deset novih uhićenja. Većinom bi to trebali biti predsjednici tamošnjih prvoligaša, među kojima i najveća zvijezda - Svetlana Ražnatović Ceca.
 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zdralov_trzaj 09.02.2008.

    evo vam najpoznatija zarada preko interneta: Sve sto trebate jest da se prijavite preko ovog linka http://bux.to/?r=markozadro, idete na surf ads, klikate na sve stranice i u lijevom kutu stranice vam odbrojava 30 sekundi, toliko morate biti na svakoj stranici. kad to obavite na my stats provjeravate stanje(koliko ste zaradili) i tako svaki dan iznova

  • vladobud 09.02.2008.

    Vi iz 24sata ste stvarno pretjerali,kakve samo bolesne komentare pustate,ugledajte se na b92.izlivi nacionalne mrznje nemaju sta da traze na vasem sajtu,ali bez uvrede stvarno vi iz Hrvatske ste toliko iskompleksirani da je to nevjerovatno,sve ko vi ste Zapad za nas iz BiH ili iz Srbije,a ustvari smo toliko isti da je to smesno gledati nekome neutralcu sa strane.ovo je bilo dobronamjerno.pozdrav

  • Cipi_Ri 09.02.2008.

    Sta je to u tvojim venama... :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare