To je to što me zanima!

Srbija u šoku: Bivši igrač Reala naručio ubojstvo Kovačevića?!

Kako pišu talijanski mediji, Kovačević je možda doznao nešto o namještanju utakmica iako su grčki mediji ranije sugerirali da je ovo djelo srpske mafije. Bravo je i inače poznato lice u svijetu namještanja utakmica
Vidi originalni članak

Bivši srpski nogometaš Darko Kovačević prije dva tjedna preživio je atentat u Ateni, a prema pisanju srpskog Telegrafa njegov pokušaj ubojstva možda je naručio Kovačevićev bivši suigrač Raul Bravo!

BIVŠI NAPADAČ SRBIJE Užas u Ateni: Pucali na Darka Kovačevića (46) pred kućom

Kako pišu talijanski mediji, Kovačević je možda doznao nešto o namještanju utakmica iako su grčki mediji ranije sugerirali da je ovo djelo srpske mafije. Bravo je i inače poznato lice u svijetu namještanja utakmica. Bio je jedan od jedanaesteroice uhićenih u velikoj akciji španjolske policije kada su uhićeni i kapetan Valladolida Borja Fernandez kao i predsjednik Huesce Agustin Lasaosa.

Kovačevića su početkom godine dvojica zatekla ispred njegovog doma u ateni. Nijedan metak nije ga pogodio, no on se ozlijedio u pokušaju da izbjegne metke. Ipak, njegovo zdravstveno stanje u redu je, a je li to samo nastavak problema u koje upada Bravo, ubrzo će se doznati.

- Vidio sam čovjeka kako izlazi iz automobila i prilazi mi s uperenim pištoljem. Instiktivno sam se bacio udesno, a onda je pucao prema meni, otrčao, ušao u vozilo i nestao - rekao je Kovačević.

Bravo je bio njegov suigrač u Olympiacosu i to pune dvije godine, u periodu od 2007. do 2009. Uz Olympiacos, nosio je i dres Real Madrida, Leedsa, Vallecana i drugih...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Korísníčko íme 19.01.2020.

    Možda je saznao, možda je naručio, možda, možda....... bravo novinari

  • SlucajniOdabir 19.01.2020.

    Zar nije bilo kod vas objavljeno da je ranjen u nogu. https://www.google.com/amp/s/m.24sata.hr/amp/sport/uzas-u-predgradu-atene-darka-kovacevica-upucali-ispred-kuce-669166 A sada pisete da ga niti jedan nije pogodio i da se ozljedio u bjezanju. Nevjerovatno. Za vasu informaciju da su to bili sprski mafijasi on bi bio mrtav sigurni, ovo je vjerovatno bilo upozorenje.

  • barba1 18.01.2020.

    Tako je i nastao taj propuh od države, ubijanjem, nasiljem, laganjem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare