To je to što me zanima!

Srce vatreno: Američki Hrvati spremni su za tekmu s Rusima

U hrvatskoj katoličkoj crkvi St. Anthony okupljen je veliki broj naših iseljenika koji žive u Los Angelesu. Pogledajte kako navijaju za Vatrene na SP-u u Rusiji
Vidi originalni članak

Euforija zbog dobrih igara naše nogometne reprezentacije proširila se među Hrvatima u cijelom svijetu. Tako za Vatrene zdušno navijaju i u Los Angelesu, gdje su naši iseljenici okupljeni u hrvatskoj katoličkoj crkvi St. Anthony.

Zajedno prate sve utakmice i slave pobjede Hrvatske s jednakim žarom kao što je to rade naši navijači u Hrvatskoj i Rusiji. 

Na svojoj stranici na Facebooku objavili su nekoliko videa kojima su pokazali kakva je kod njih atmosfera tijekom utakmica.

I kod njih je vidljivo uzbuđenje zbog prvenstva, a na svojoj stranici pozvali su sve svoje članove na zajedničko gledanje četvrtfinalne utakmice s Rusijom.  

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Jole41 07.07.2018.

    Jel zna tko Hrvatski pričati od te druge treće generacije ? Bilo bi lijepo znati i maternji jezik. Znam neke Australce otišli sa 30 god dole djeca im došla kad su imala 7-8 god neznaju bekniti. Kaže susjed nisam ih htio učiti hrv zato kad se svađam sa ženom da ne razumiju hhahhaa kreten

  • Vrac666 07.07.2018.

    Pa to je već četvrta generacija tu niti h nema od hrvata

  • Orahova1 07.07.2018.

    Uh koliko nas je!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare