To je to što me zanima!

Srebrna Blanka Vlašić sletjela u Zagreb na svečani doček...

Blanka Vlašić vratila se u Hrvatsku gdje joj je u zagrebačkoj zračnoj luci priređen i svečani doček. Nakon Zagreba uputila se u Split gdje joj se također sprema doček
Vidi originalni članak

Nakon sjajnog nastupa na atletskom Svjetskom prvenstvu u Pekingu gdje je osvojila srebrnu medalju u skoku u vis, Blanka Vlašić vratila se u Hrvatsku gdje joj je u zagrebačkoj zračnoj luci priređen i svečani doček. 

Svjetsku doprvakinju dočekali su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Josip Čop, pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta Tomislav Paškvalin, predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Ivan Veštić i direktor zagrebačkog Hanžeka, Janko Goleš

Blanka se nakon Zagreba uputila i u Split gdje joj se također sprema doček... 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Neutralni 01.09.2015.

    Šteta samo da ti ti je netko pokvario slike svojim prisustvom inače kapa do poda za tebe, tim i za ono što ste napravili..

  • Grabb 01.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gunnerOS 31.08.2015.

    Blanka se nije vozila avionom, dovezao ju je sami Bog. I dok se to sve događalo od gladi je umrlo 10000 djece. Isto kao i za vrijeme njenog skoka u kojem joj je Bog pomagao. Sva sreća pa Bog ima prioritete sređene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare