To je to što me zanima!

Sreća u nesreći: Didulica zaradio lakši potres mozga

Napadač Ajaxa Suarez pogodio je Didulicu nogom u glavu nakon što mu je Hrvat australskih korijena obranio penal. Suarez je pokušao doći do lopte...
Vidi originalni članak

Joey je bio na pretragama u bolnici. Pretrage su pokazale da će s njim biti sve u redu, imao je lakši potres mozga, ali to nije ništa strašno. Ipak još ne znamo koliko će biti izvan terena, kazao je trener AZ-a Louis Van Gaal.
Didulicu je na nedjeljnoj utakmici Ajax - AZ ozlijedio napadač amsterdamskoga kluba Luis Suarez. Bivši je hrvatski reprezentativni golman obranio penal Suarezu, ali je Urugvajac natrčao na odbijenu loptu i nogom u glavu pogodio Didulicu. Joeyu su pomoć pružali više od deset minuta. Navijači novog nizozemskog prvaka AZ-a već su se pobojali da je Didulica ponovno teže ozlijeđen. Hrvatskog je golmana u listopadu 2006. loptom u glavu pogodio njegov ponajbolji prijatelj, igrač PSV-a Jason Čulina. Didulica je “zaradio” teški potres mozga i nije branio više od 18 mjeseci.
- Nadam se da Joey nikad više neće morati proživjeti ništa slično - rekao je tad australski reprezentativac Jason Čulina.

SPASIO SE OD ZATVORA ZBOG FAULA
Didulica je u svibnju 2005. kao golman bečke Austrije teško ozlijedio napadača Rapida Lawareejema. Igrač Rapida imao je teški potres mozga, slomio je nos i ozlijedio oko. Joeyu je prijetila i kazna zatvora od tri godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tejmatebra 27.04.2009.

    Joe je car..njega treba vratit u repku,on je jedini koji je u top formi sto se hrvatskih golmana trenutno tice. dizem palce,svaka cast!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare