To je to što me zanima!

"Kockice nosimo s ponosom, čast je biti hrvatski kapetan"

Navijajte za Hrvatsku svim srcem, da budemo kao jedno i da svi skupa napravimo korak dalje na Euru za Lijepu našu, poručuje kapetan Darijo Srna
Vidi originalni članak

Darijo Srna na ljeto će igrati posljednje veliko natjecanje u hrvatskom dresu. Hrvatski kapetan najavio je Europsko prvenstvo u Francuskoj, otkrio što za njega znače slavne "kockice" na dresu, a ima i poruku za navijače. 

- Meni je ovo posljednje Europsko prvenstvo u hrvatskom dresu i kako se bliži turnir, sve mi je teže. Uvijek sam u svim utakmicama davao sve od sebe i ostavljao sam srce na terenu. Hrvatska reprezentacija dala mi je puno lijepih trenutaka i emocija koje nikada neću zaboraviti - rekao je Srna, prenosi službena stranica HNS-a.

Kapetan će povesti igrače u Francuskoj u novim hrvatskim dresovima, koji su već proglašeni najljepšim od svih reprezentacija na turniru.

- Kockice na hrvatskom dresu su simbol Hrvatske. S ponosom nosimo hrvatski dres, kockice nam daju snagu i motiv. Kad vidim svoje igrače u hrvatskom dresu s kockicama, osjećaj je neopisiv. Slušati hrvatsku himnu te biti igrač i kapetan hrvatske reprezentacije, najveća je čast - rekao je Srna i dodao:

- Očekuje nas teška skupina, ali mi smo Hrvatska. Moramo se tako postaviti, smatram da smo kvalitetniji od Češke i Turske, a sa Španjolskom smo se u Poljskoj dobro nosili. Vjerujem u hrvatsku reprezentaciju.

Srna je imao i poruku za navijače.

- Navijajte za Hrvatsku svim srcem, da budemo kao jedno i da svi skupa napravimo korak dalje na Euru za Lijepu našu - dodao je kapetan.

Srna o počecima, reprezentaciji i Euru

Idi na 24sata

Komentari 134

  • VIP loža 20.05.2016.

    Bravo Darijo, nova garnitura spremna za Francusku!

  • kakogod 20.05.2016.

    samo izdajnici hrvatskog naroda mogu navijati za repkicu jedne od najgorih mafijaških organizacija u europi.

  • kakogod 20.05.2016.

    samo izdajnici hrvatskog naroda mogu igrati i navijati za repkicu jedne od najgorih mafijaških organizacija u europi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare