Obavijesti

Sport

Komentari 134

"Kockice nosimo s ponosom, čast je biti hrvatski kapetan"

"Kockice nosimo s ponosom, čast je biti hrvatski kapetan"
3

Navijajte za Hrvatsku svim srcem, da budemo kao jedno i da svi skupa napravimo korak dalje na Euru za Lijepu našu, poručuje kapetan Darijo Srna

VIDEO

Darijo Srna na ljeto će igrati posljednje veliko natjecanje u hrvatskom dresu. Hrvatski kapetan najavio je Europsko prvenstvo u Francuskoj, otkrio što za njega znače slavne "kockice" na dresu, a ima i poruku za navijače. 

- Meni je ovo posljednje Europsko prvenstvo u hrvatskom dresu i kako se bliži turnir, sve mi je teže. Uvijek sam u svim utakmicama davao sve od sebe i ostavljao sam srce na terenu. Hrvatska reprezentacija dala mi je puno lijepih trenutaka i emocija koje nikada neću zaboraviti - rekao je Srna, prenosi službena stranica HNS-a.

Kapetan će povesti igrače u Francuskoj u novim hrvatskim dresovima, koji su već proglašeni najljepšim od svih reprezentacija na turniru.

- Kockice na hrvatskom dresu su simbol Hrvatske. S ponosom nosimo hrvatski dres, kockice nam daju snagu i motiv. Kad vidim svoje igrače u hrvatskom dresu s kockicama, osjećaj je neopisiv. Slušati hrvatsku himnu te biti igrač i kapetan hrvatske reprezentacije, najveća je čast - rekao je Srna i dodao:

- Očekuje nas teška skupina, ali mi smo Hrvatska. Moramo se tako postaviti, smatram da smo kvalitetniji od Češke i Turske, a sa Španjolskom smo se u Poljskoj dobro nosili. Vjerujem u hrvatsku reprezentaciju.

Srna je imao i poruku za navijače.

- Navijajte za Hrvatsku svim srcem, da budemo kao jedno i da svi skupa napravimo korak dalje na Euru za Lijepu našu - dodao je kapetan.

Srna o počecima, reprezentaciji i Euru

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 134

VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna