To je to što me zanima!

Srpska rukometašica izazvala Hrvatice: Otplesale su zadatak

Ponajbolja igračica Srbije Kristina Liščević nedavno je snimila pjesmu "I'm gonna win" i zajedno sa svojim suigračicama dala je zadatak Hrvaticama da izvedu koreografiju, što su one, jasno, sa smiješkom odradile
Vidi originalni članak

Kakva je sad atmosfera nakon tri pobjede i plasmana u drugi krug među hrvatskim rukometašicama, prvi put nakon deset godina, još s četiri u boda u džepu, više nije potrebno opisivati. Ali, veselo je u Koldingu bilo i prije nego je sve počelo prije tjedan dana.

POTEZ O KOJEM SE PRIČA Srpska rukometašica ostala bez zraka, Hrvatica skočila u pomoć

Hrvatice su prije prve utakmice prihvatile plesni izazov koji su im zadale kolegice iz Srbije. Naime, ponajbolja igračica Srbije Kristina Liščević, inače članica rumunjske Valcee, nedavno je snimila pjesmu "I'm gonna win" i zajedno sa svojim suigračicama dala je zadatak Hrvaticama da izvedu koreografiju, što su one, jasno, sa smiješkom odradile.

- Još smo malo i začinili svojim pokretima - rekla je naša Ćamila Mičijević.

Dok Hrvatice i dalje plešu nakon svake pobjede, Srbiji od utorka više nije do plesa jer poraz od Hrvatske, a onda i pobjeda Nizozemske nad Mađarskom, poslao ju je kući kao zadnju u skupini.

BIJES U HRVATSKOM TABORU 'To je van svake pameti što su nam napravili! Pa zvali su nas iza ponoći i sve nam promijenili' SEKE SU HIT PRVENSTVA Križevačke blizanke završavaju diplomski za vrijeme Eura! 'One proživljavaju neostvareni san'

- Bila je borbena utakmica, borbena, puno "fajta", emocija, svega. Nažalost, izgubili smo s golom razlike, krivo mi je jer smo dopustile da izgubimo, nisu nas nadigrale - rekla je Jelena Lavko nakon zadnje utakmice Srbije na Euru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Trump Jong Un 09.12.2020.

    I Đovak se naslikava s Hrvatima kad njegovim ne ide 😄

  • kirbi78 09.12.2020.

    Fora

  • 09.12.2020.

    Šrpkinje kuć'.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare