To je to što me zanima!

Srpski igrač izazvao masovnu tučnjavu igrača u Španjolskoj

Bilbao je dobio Laboral 93-75 u baskijskom derbiju ACB lige. Utakmicu je obilježila "makljaža" sedam sekundi prije kraja. Sve je započeo Srbin Dejan Todorović (20)
Vidi originalni članak

Vrući baskijski derbi u 22. kolu španjolskog košarkaškog prvenstva prekinut je sedam sekundi prije kraja. Bilbao je vodio 91-75. Mladi srpski košarkaš Dejan Todorović krenuo je u kontru i zabio. No igraču Bilbaa suci su svirali korake. Todorović je krenuo na Gruzijca Shengeliju jer ga je ovaj pri polaganju pokušao blokirati. Srbin odguruje Gruzijca, a ovaj 20-godišnjaku vraća šamarčinom.

Pokrenulo je to masovnu tučnjavu igrača. Opći kaos potrajao je nekoliko minuta, a u "makljaži" su sudjelovali gotovo svi igrači, redari i članovi stručnog stožera. Teško se moglo vidjeti tko koga udara, ali jedan od najraspoloženijih bio je Latvijac Dairis Bertans u dresu Bilbaa. Bertans je prvo završio na parketu, a potom je krenuo u napad desnicom. Suci su isključili gotovo sve sudionike tučnjave pa su momčadi u zadnjim sekundama igrale s po četiri igrača na parketu. Bilbao je na kraju slavio 93-75.

Youtube
Idi na 24sata

Komentari 51

  • bog_obitelj_domovina 03.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DavidJolić 02.03.2015.

    hahahahahhaha...kako mu je zaljepio zidarsku...!!!!ahhahahahha

  • beemysm 02.03.2015.

    srbin ko srbin

Komentiraj...
Vidi sve komentare