To je to što me zanima!

Srpski izbornik: Baš me briga za 'velikohrvate' i 'velikosrbe'

Rekao sam istinu koja se ne smije reći, pojasnio je Cvetković prijašnju izjavu da od braće Hrvata očekuje podršku na utakmici protiv Francuske te da bi mu bilo drago da nas pobjedom približi polufinalu
Vidi originalni članak

Očekujem od naše braće Hrvata da nas podrže. Napravit ćemo što možemo protiv Francuske, prvo, da spasimo obraz i drugo, ne bih imao ništa protiv da pomognemo Hrvatskoj da prođe u polufinale, rekao je srpski izbornik Jovica Cvetković.

- Vidim da je moja izjava izazvala burne reakcije na svim stranama, ali znam što sam rekao i to bez trunke kajanja. Živjeli smo kao braća 40 godina, pomiješane krvi sa zajedničkim slavljima Božića i Bajrama. I bilo nam je lijepo - rekao je Cvetković, jedan od najboljih desnih vanjskih svoga vremena, dio slavne momčadi Metaloplastike

- Rekao sam istinu koja se ne smije reći. Hoćemo li našoj djeci ostaviti progone i klanje ili ćemo im pokazati da postojimo dajući im djelić našeg sretnog djetinjstva kad nismo znali razlike među ljudima? Hoćemo li se zadovoljavati što ovakvi, ništavni, mali i slijepi predstavljamo toalet Europe? Ne bi trebalo zaboravljati, ali treba praštati zbog budućnosti i djece - rekao je srpski izbornik i dodao:

- Baš me briga za sve politike koje nas dijele, kao i za sve 'velikosrbe', 'velikohrvate, 'velikobošnjake', 'velikoalbance' koji našoj i svojoj djeci kopaju grobove.

Srbija je u drugi krug ušla bez bodova, zadnja je na ljestvici s dvije utakmice do kraja, protiv Francuske danas u 18.15 sati i Bjelorusije u srijedu u 16 sati.

Pobjeda protiv Francuske sjajno bi došla Kaubojima, koji na Francuze idu u posljednjoj utakmici drugog kruga, u srijedu u 20.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 198

  • DraganRajic 23.01.2018.

    imao sam srecu da se rodim i odrastem u tom sretnom vremenu kada je bilo mnogo postovanja i uzajamnog druzenja, sto ovi sto su dosli kasnije i hejtuju po netu ne mogu ni da zamisle, jer je lakse lajati i cviljeti i ostati zatucan mrznjom i primitivizmom. Ovo danas je noćna mora, kloaka Evrope.

  • Uznik 22.01.2018.

    Sotone

  • DejanLekic 22.01.2018.

    Svako ima pravo da se izjasni kako se oseca. Ja pozdravljam misljenje Cvetkovica. Svako ko je ziveo u vreme kada smo vise gradili nego sto smo unistavali (za vreme Tita) razume o cemu covek prica... Neko ce reci - tada se masovno i kralo - pa tada je i imalo sta da se krade! Sada ne kradu, vec otimaju od jadnog naroda koga su izmanipulisali u odvratni rat. Nekada nismo imali vremena za mrznju, vec smo gradili prijatestva - zato i jesmo ovde gde jesmo... Nekada smo bili pojam (za Jugoslaviju svako jos uvek zna, iz celog sveta), sada da nije ono malo "ambasadora" (spot, umetnost) ne bi svet uopste znao da postojimo... i mi, i vi, i oni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare