To je to što me zanima!

Srpski mediji: 'Komšije nam očitale lekciju, ovo baš boli!'

"Delfini" su položili oružje pred selekcijom Hrvatske 14:12 i tako došli su u ne baš povoljnu situaciju pred posljednje kolo ove faze natjecanja, pišu srpski mediji o porazu svoje reprezentacije od Hrvatske
Vidi originalni članak

Godinama su se borili za odličja na veliki natjecanjima, jedni drugima smo zadavali brojne udarce, a sada smo odlučivali o prolasku u četvrtfinale. Hrvatska je u fantastičnom susretu pobijedila Srbiju (14-12) i plasirala se u četvrtfinale olimpijskog turnira u vaterpolu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to briljantna partija naših Barakuda koji su dominirali od početka do kraja. U furioznom startu došli su do 5-1 i do kraja susreta držali vodstvo. Bila je to ujedno i repriza finala iz Rio de Janeira kada su susjedi bili bolji. Ovaj put se Hrvatska revanširala.

Srbima je ovo drugi poraz na turniru, pobijedila ih je i Španjolska pa su poljuljali samopouzdanje uoči nastavka turnira, a već u sljedećem kolu čeka ih još jedan susjedski derbi protiv Crne Gore.

Očekivano, poraz od Hrvatske teško je pao srpskoj javnosti. 

- Vaterpolo klasik pripao barakudama: Vaterpolisti Hrvatske pobijedili Srbiju na OI u Tokiju, piše Kurir.

Telegraf je pak napisao:

- Komšijska lekcija: Vaterpolisti Srbije doživjeli poraz od Hrvatske, s Crnogorcima za prolaz. Vaterpolo reprezentacija Srbije doživjela je i drugi poraz u grupi B Olimpijskih igara, ali ovaj boli nešto više. "Delfini" su položili oružje pred selekcijom Hrvatske 14:12 i tako došli su u ne baš povoljnu situaciju pred posljednje kolo ove faze natjecanja.

Branitelji naslova iz Rija više ne izgledaju tako uvjerljivo. Prethodnih godina gotovo su svaki turnir dolazili kao veliki favoriti, a sada nakon četiri kola imaju dva poraza i dvije pobjede.

- HRVATI NAS DOBILI U VATERPOLU! Novi poraz "delfina" u Tokiju, bit će frke! Tim Dejana Savića je u balkanskom klasiku pretrpio bolan poraz na turniru, prije svega što su "delfini" tako ostali bez sigurnog prolaska u četvrtfinale, a Hrvati su to trijumfom osigurali - piše Blic.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Exterminator 01.08.2021.

    Nije lako trenirat vaterpolo u mutnoj Moravi , zato imamo razumijevanja za susjede sa istoka

  • baba strumpf 01.08.2021.

    Vučić će imati srćani heheheh

  • Trump Jong Un 01.08.2021.

    i dalje se nastavlja šamaranje bili_os2

Komentiraj...
Vidi sve komentare