To je to što me zanima!

Srpski mediji pišu o raskolu kod 'Orlova': Puklo je nešto između Stojkovića i Dušana Vlahovića?

Protiv Brazila je dobio 25 minuta, da bi onda cijeli susret s Kameruncima, iako bi igrač njegova profila sjajno poslužio Orlovima, sjedio na klupi.
Vidi originalni članak

Slučaj Dušan Vlahović. Između rebusa i ozbiljnog problema, očigledan nesporazum o kojem će se detaljnije pričati poslije Mundijala u Kataru. Za sada, s jasnom naznakom – pukla je veza između izbornika i napadača Juventusa, piše u svojem tekstu Sportklub.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako su u Katar otišli s ogromnim očekivanjima i puni optimizma, Srbija, osim 20-ak minuta utakmice protiv Kameruna, ne izgleda pretjerano dobro. Ali još su u igri za prolaz. 'Samo' moraju srušiti Švicarce i nadati se da će imati i pomoć Brazila.

KOMENTAR SP iz ženskog kuta: Znam zašto Van Dijk na dresu nosi samo svoje ime i što je to 'panenka'

A u ostvarivanje tog nauma, pišu srpski mediji, još se ne zna hoće li legendarni Dragan Stojković Piksi, izbornik Srbije, krenuti s Dušanom Vlahovićem...

Protiv Brazila je dobio 25 minuta, da bi onda cijeli susret s Kameruncima, iako bi igrač njegova profila sjajno poslužio Orlovima, sjedio na klupi. 

Navodno zbog obnovljene ozljede...

VIDEO: IZ EUFORIJE U DEPRESIJU Srpski komentator derao se kad je Hrvatska primila gol. Jedva je govorio kad smo zabijali...

- Vlahović ni danas nije bio sto posto spreman… - rekao je nakon remija s Kamerunom Piksi. Nakon utakmice s Brazilom rekao je kako je Vlahović na "30 posto spremnosti". 

Ali igrač je na Instagramu u nedjelju objavio kratku poruku uz fotografiju.

- Uvijek spreman - napisao je na njoj. 

ODLIČNO RASPOLOŽENJE Pogledajte kadrove s treninga Vatrenih: Naš reporter potvrdio javnu tajnu iz redova Belgije

Čudno je zašto nema prilike za mladog napadača. Iza njega je sjajna sezona, igrao je za Srbiju u velikom stilu i sigurno da nedostaje timu, piše srpski Alo.

Nakon što je 'uživao' na klupi protiv Afrikanaca samo je prošao pokraj novinara sa slušalicama u ušima. Nije htio odgovarati na pitanja.

ŠTO KAŽE PRAVILNIK? Evo kakva kazna prijeti HNS-u zbog uvreda Milanu Borjanu

Da nešto nije kako treba između izbornika i igrača dalo se naslutiti i nakon izjave Marka Grujića poslije dvoboja s Kamerunom.

- Ne znam ima li problema s ozljedom ili je nešto drugo u pitanju… Nije pitanje za mene - rekao je Grujić nakon inzistiranja novinara da pojasni situaciju s Vlahovićem.

DVOBOJ IRANA I SAD-A Novi derbi političkih rivala: Ali Daei rušio je Amere na SP-u, a danas strahuje za vlastiti život

Idi na 24sata

Komentari 27

  • srakar 30.11.2022.

    To saqiri i xaka rjesavaju bez da oznoje dresove.

  • Roko_Prč 30.11.2022.

    Malo je zabijao i van terena što je normalno kad Piksi preferira onog panja Mitrovića. U svakom slučaju želim im da ispadnu i da se više ne kvalificiraju zadugo na neko prvenstvo.

  • Joza Prezaduzeni 30.11.2022.

    Neznas ti tko sam ja ne prolazi na svjetskoj pozornici. Nus pojave nakon 500 godina pod Turskom cizmom

Komentiraj...
Vidi sve komentare