To je to što me zanima!

Srpski mediji u šoku: Potopljeni smo u Zagrebu, ovo je tragedija i nezabilježeno u vaterpolu...

Svi ostali su zabili i Mađari su ukupnim rezultatom 15-14 prošli u polufinale gdje čekaju pobjednika utakmice između Hrvatske i Grčke od 18:30
Vidi originalni članak

Mađari su slavili protiv Srbije u četvrtfinalu Europskom prvenstva u vaterpolu nakon izvođenja peteraca. Nakon regularnog dijela rezultat je bio 10-10, a zatim se pristupilo izvođenju peteraca koji su završili na nevjerojatan način. Srpskom vaterpolistu Marku Raduloviću ispala je lopta u drugoj seriji.

Srpski vaterpolist je zamahnuo, ali nije uspio puknuti po golu jer mu je ispala lopta. Svi ostali su zabili i Mađari su ukupnim rezultatom 15-14 prošli u polufinale gdje čekaju pobjednika utakmice između Hrvatske i Grčke. Mediji iz Srbije s nevjericom su izvijestili o porazu.

IZNENAĐENJE U ZAGREBU Veliki kiks Riječanina ostavio je Srbiju bez polufinala! Mađarski 'dječji vrtić' čeka Hrvate ili Grke

"Srbija potopljena nakon drame u Zagrebu" , piše Blic i nastavlja: "Bizarna greška koštala nas je finala, nevjerojatno što se dogodilo Raduloviću u najvažnijem trenutku".

"Bolan poraz Delfina u Zagrebu", naslov je u Informeru

Portal Kurir piše sljedeće: 

"Tragedija "delfina" u Hrvatskoj! Raduloviću ispala lopta, oslabljeni Mađari otišli u polufinale!".

Na naslovnici Telegrafa stoji: "Srbija tuguje u Zagrebu: Delfini bez polufinala Europskog prvenstva, Mađari preživjeli kroz peterce!"

"Nezabilježeno u povijesti vaterpola - zbog ovog kiksa Srbija ispala s EP-a", piše B92.

U preostalim četvrtfinalnim susretima sastaju se Španjolska i Rumunjska, Italija i Crna Gora, dok će "barakude" prolaz u polufinale tražiti protiv Grčke od 18 sati i 30 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 12.01.2024.

    Srbima nikako da Hrvatska sjedne...

  • treba treba 12.01.2024.

    nebeski narod

  • aciviij 12.01.2024.

    Negdje su delfini, negdje ajkule.. ........................................................................................................................................................... Na kraju se ispostavilo da su somovi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare