To je to što me zanima!

Sram je bilo, baš je Zeznutilova! Srpski mediji su našli krivca za Đokovićev poraz. Evo je na slici

Deveterostruka prvakinja Wimbledona svojim savjetima iscrtala je Alcarazu put do prve titule na Centralnom terenu. Naime, predložila mu je da koristi što više slice udaraca u meču protiv Đokovića
Vidi originalni članak

Španjolski tenisač Carlos Alcaraz (20 godina, ATP - 1.) osvojio je Wimbledon nakon što je u finalu nakon gotovo pet sati igre svladao Srbina Novaka Đokovića (36, ATP - 2.) 1-6, 7-6 (6), 6-1, 3-6, 6-4. Španjolac je priznao da mu je pomogla Martina Navratilova, pišu srpski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO: Ukrajinac o Đokoviću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Alcarazu je trener Juan Carlos Ferrero, legendarni tenisač, jedan od najboljih zemljaša u povijesti. Savjetom mu je pomogla i legendarna Navratilova, Čehinja koja je bila broj 1 ukupno 332 tjedna, osvojila 167 titula u singlu, još 177 u parovima...

"Deveterostruka prvakinja Wimbledona svojim savjetima iscrtala je Alcarazu put do prve titule na Centralnom terenu. Naime, predložila mu je da koristi što više slice udaraca u meču protiv Đokovića. Alcaraz je to prihvatio", piše Kurir.

ŽIVOTNA PRIČA ALCARAZA Sve je počelo u Hrvatskoj, veliki je navijač Reala kao i Nadal, a Modrića je lani 'žicao za fotku' ZA POHVALITI SE Alcaraz je jedini tenisač koji je osvojio ATP Umag i Wimbledon

Nakon pobjede, Alcaraz je zahvalio Navratilovoj.

- Vidio sam je kad sam izašao s terena. Rekao sam joj: To je bio tvoj savjet! Bio je to ključ pobjede. Pokušam sam napraviti sve što je Navratilova rekla. Žena je devet puta osvajala Wimbledon. Jednostavno moraš raditi ono što ti ona sugerira. Bilo je sjajno - rekao je Alcaraz.

Navratilova je u ožujku pobijedila rak grla. Bojala se da neće dočekati sljedeći Božić. Navratilova je otkrila da ju je dijagnoza spriječila da posvoji dijete sa suprugom Julijom Lemigovom te da je bila dirnuta do suza ljubaznošću osoblja tijekom liječenja.

IZA KULISA ALL ENGLAND CLUBA Pogledajte reakciju Đokovićeva sina nakon finala Wimbledona UŽIVAO U GRICKALICAMA Snimka Brada Pitta postala hit, jeo čips na Wimbledonu: 'Skupe karte, nije imao za pljeskavicu'

Već je jednom pobijedila rak, tada dojke, prije 13 godina.

- Prošla sam dvije operacije, četiri biopsije, zračenje i kemoterapiju. Sad čekam. Ali spremna sam ići u raznim smjerovima, a želim ponovno zaigrati - rekla je tada Navratilova.

Karijeru je završila 2006. nakon više od 30 godina na WTA Touru. 

OŠTETIO JE OGRADU Đoković kažnjen zbog bacanja reketa u finalu Wimbledona

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Svetac_1_1 18.07.2023.

    Slušaj ti Mato Galić, jesi li ti rođen munjen u glavu ili si se za munjenog u glavu školovao? Bit će da si se munjen i rodio. Pišeš za hrvatske čitatelje i onda važno napišeš "slice udaraca". Ma ...em te munjenoga, pa nismo mi svi tenisači niti znamo engleski. Ili piši hrvatski ili odhebi iz HR novinarstva.

  • Sirota_1 18.07.2023.

    Ma,ko nas bre zavadi?

  • 18.07.2023.

    Zapadne sile su krive

Komentiraj...
Vidi sve komentare