To je to što me zanima!

'Srpski navijači su fanatici pod supstancama! Zar je to tenis?'

Ja sam već bio doživio epizode s nekima od tih navijača. To su fanatici, to nisu Australci. Neki dolaze na mečeve s više supstanci u tijelu nego bi trebali i ne razumiju baš ovaj sport, kaže Nadal
Vidi originalni članak

Ponajbolji svjetski tenisač Rafael Nadal koji je u nedjelju sa Španjolskom izgubio u finalu ATP kupa od Srbije, kritizirao je srpske navijače tvrdeći da su se neprimjereno ponašali prilikom meča u Sidneyu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - Ja sam već bio doživio neke epizode s nekima od tih navijača. To su fanatici... To nisu Australci - rekao je Nadal. Dok je u prvom setu gubio s 2-5 od srbijanskog tenisača Novaka Đokovića požalio se sucu na dobacivanja iz publike pa ljut sjeo na klupu.

 - Neki dolaze na mečeve s više supstanci u tijelu nego bi trebali te ne razumiju baš ovaj sport. Ja volim kada se podržava svog igrača i svoju zemlju, to je lijep dio sporta, no također je potrebno poštivati protivničkog igrača - izjavio je Nadal.

DOBILI ŠPANJOLCE Đoković sam pa s Troickim za preokret! Srbi osvojili ATP kup

Đoković je pobijedio Nadala sa 6-2 i 7-6 čime je izjednačio ukupni rezultat Srbije i Španjolske na 1-1. Za odlučujući meč parova Španjolci su napravili promjenu pa su Nadala zamijenili Felicianom Lópezom. Srbija je pobijedila u tom meču i s ukupnim rezultatom 2-1 osvojila prvo izdanje ATP kupa.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 108

  • NijeINDUBIOPROREO 13.01.2020.

    Novak Đoković je Apsolutno, najkvalitetniji tenisač planete Zemlja. Nema mu ravnog ni blizu. Postoje vrhunski teniski genijalci sadašnjosti : Federer, Nadal,......... ALI, SAMO JE JEDAN I JEDINI NOVAK ĐOKOVIĆ.

  • Simbolika 13.01.2020.

    Đoka je šovinist i sanja veliku srbiju sa Kosovom. Nećeš razbojniće, dobro mu je kazao bugarski veleposlanik. Svidjelo se to nekome ili ne.

  • pfc 13.01.2020.

    A kad je Nole igrao u Madridu!? Ma daj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare