To je to što me zanima!

Srpski rukometni dragulj stigao u PPD! Rekorder je Lige prvaka

Dolazi s titulom MVP-ja makedonskog prvenstva prošle sezone, pa MVP-ja nedavnog Europskog juniorskog prvenstva do 20 godina, a jednako dobro zvuči da je najmlađi strijelac u povijesti Lige prvaka, kao i srpske reprezentacije
Vidi originalni članak

PPD Zagreb realizirao je vjerojatno i zadnje pojačanje za novu sezonu. Najbolji junior Europe Stefan Dodić (19) stigao je na jednogodišnju posudbu iz Kielca, s mogućnošću produženja iste na još jednu godinu.

IZVUKLI SE Kakva drama: Zagreb opasno visio, sjajni Srna šest sekundi prije kraja zabio za polufinale! GOSTI KOD VOJVODINE Zagreb otvara sezonu nikad ranije: 'Tek smo stigli s planine'

Odličan posao za Zagreb, također i za mladog srpskog rukometaša koji je potpisao četverogodišnji ugovor s Kielcom, no u poljskom je velikanu velika gužva na toj poziciji s Karačićem, Olejniczakom i Thrastarsonom, pa je Dodić bio u potrazi za klubom u kojemu će imati i priliku i minutažu.

To će, dakle, biti Zagreb, a Dodić dolazi s titulom MVP-ja makedonskog prvenstva prošle sezone, pa MVP-ja nedavnog Europskog juniorskog prvenstva do 20 godina, a jednako dobro zvuči da je najmlađi strijelac u povijesti Lige prvaka kao i srpske reprezentacije. U dresu Metalurga zabio je s 15 godina. Zadnju sezonu odradio je u Vardaru.

VELIKO POJAČANJE Ovo je sad za čistu peticu: PPD dovodi najboljeg mladog igrača Europe, drži rekord Lige prvaka!

Zagreb sada s Dodićem ima i najmlađu postavu srednjih bekova, Karpu Sirotiću su 22 godine, Tinu Tomljanoviću 21, a Dodiću 19.

POGLEDAJTE VIDEO: INTERVJU S IVANOM VITASOVIĆEM - FNC 7

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pešekan 23.08.2022.

    I šta sad,kako će sad komentirati oni koji broje nekima krvna zrnca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare