Obavijesti

Sport

Komentari 0

Zagreb otvara sezonu nikad ranije: 'Tek smo stigli s planine'

Zagreb otvara sezonu nikad ranije: 'Tek smo stigli s planine'

Spustili smo se s Vlašića prije pet dana doslovce i nismo navikli ovako rano u kolovozu imati službenu utakmicu. Naš cilj je otići na F4 u Zadar i stoga nam igra samo pobjeda u Novom Sadu, kaže kapetan Gojun

VIDEO

Usred ljeta i kolovoza PPD Zagreb otvara novu sezonu. Nije nešto na što su navikli, ali kalendar je takav. Počinju sa SEHA ligom, četvrtfinalom protiv Vojvodine koje odlučuje hoće li na Final Four u Zadar početkom rujna.

Ovo je sad za čistu peticu: PPD dovodi najboljeg mladog igrača Europe, drži rekord Lige prvaka!
Ovo je sad za čistu peticu: PPD dovodi najboljeg mladog igrača Europe, drži rekord Lige prvaka!

Igra se samo jedna utakmica i to danas u Novom Sadu (16:00). Plan je, naravno, pobijediti iako je Vojvodina s pojačanjima postala ozbiljan protivnik.

- Neobičan je termin odigravanja službene utakmice ovako rano. Pokušat ćemo biti maksimalno koncentrirani, iako nismo u optimalnom stanju jer smo tek završili s bazičnim pripremama. Imali smo vrlo mali broj treninga s loptom, a k tomu smo i nekompletni zbog ozljeda nekih igrača. Ipak, vjerujem da ćemo biti dovoljno kvalitetni, mudri i fokusirani da pobijedimo tu utakmicu i odemo u Zadar na završni turnir - rekao je trener Ivica Obrvan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Paket24 Premijer liga,  RK PPD Zagreb - RK Nexe Našice

- Protivnik nam je sjajna ekipa Vojvodine, koja je već deset godina prvak Srbije i koja ima konstantu i kvalitetu. Da bismo dobili ovu utakmicu, moramo svi skupa biti na visokom nivou, kako igrači tako i stručni stožer. Otežavajuća je okolnost što se igra na jednu utakmicu i što smo voljom ždrijeba dobili da tu jednu utakmicu gostujemo. Međutim, na to ne možemo utjecati. Ono, pak, na što možemo i moramo utjecati jest naša izvedba. Ponavljam, trenutak nije idealan ali moramo biti na razini i izboriti nastup na F4 turniru u Zadru.

Novi kapetan momčadi jest Jakov Gojun:

- Spustili smo se s Vlašića prije pet dana doslovce i nismo navikli ovako rano u kolovozu imati službenu utakmicu. Naš cilj je otići na F4 u Zadar i stoga nam igra samo pobjeda u Novom Sadu. Sigurno da neće biti lako jer prva je utakmica uvijek najteža, ali mi smo dobro trenirali i radili i vjerujem da ćemo biti na visini zadatka. Što se tiče naše ekipe mislim da smo dobar spoj iskustva i mladosti. Čekamo još Kavčića da nam se vrati nakon ozljede, a dolazak Borozana i Dibirova veliki je plus za nas. Trebat će nam možda malo vremena da sve to posložimo i da se uigramo, ali mislim da nas očekuje jedna jako dobra sezona.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića