To je to što me zanima!

Stani, policija! Barton pretukao trenera, krvi je bilo posvuda...

Temperamentni Barton nastavlja s ekscesima i u trenerskoj karijeri. Nakon utakmice protiv Barnsleya koju je njegova momčad izgubila s 4-2 napao je trenera protivničke momčadi u tunelu stadiona
Vidi originalni članak

Stari Barton opet jaše. Joey je još od svojih igračkih dana poznat kao 'živac', a ni an trenerskoj klupi nije bolji. Kako prenosi BBC, u tunelu poslije utakmice potukao se s trenerom Barnsleya pa je pokušao pobjeći od policije koja je rukama zaustavljala automobil u kojem je Barton pokušao pobjeći sa stadiona.

Morali su ih razdvajati svi prisutni, a prema navodima očevidaca krv je šikljala s lica Bartonove žrtve. Pokušao je pobjeći sa stadiona, ali je priveden i ispitan. Klub se oglasio o potezima kontroverznog trenera.

- Klub potvrđuje kako je bilo incidenta u tunelu nakon utakmice s Barnsleyem, a istražuje ga policija južnog Yorkshirea. Fleetwood pomaže policiji s upitima - kratko je objavio poslodavac Joeya Bartona.

Otprije poznat kao 'živac'

Gdje god je došao, radio je probleme, a tijekom karijere dva puta je bio osuđivan zbog nasilja. Proveo je i 77 dana u zatvoru (premda je osuđen na šest) nakon incidenta dok je igrao u Newcastleu kada je čovjeka uradio šakom dvadesetak puta, a tinejdžeru slomio nekoliko zubi.

Osim toga, potrgao je taksistu radio nakon što ga je ovaj odbio odvesti u McDonald's, napao je suigrača Ousmanea Dabu na treningu i oštetio mu oko... Također, priznao je da je alkoholičar, a ima više crvenih kartona u karijeri nego asistencija za gol.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 14.04.2019.

    Nije kriv on..nego drustvo koje ga nije smjestilo u ustanovu,tu mu je mjesto a ne na klupi kluba!

  • Gunersss_ 14.04.2019.

    eto sta se dogada kad si prosjek nogometas i nikad se ne bi ni culo za njega da cijelu karijeru nije glupi klaun! cudi me kako se vec nije opekao..

  • Space Burek 14.04.2019.

    Cijelu karijeru nije normalan... nije mi jasno kako su ga klubovi uopce zeljeli u svojim ekipama a jos mi vise nije jasno kako je netko mogao ovakvog klauna staviti na mjesto trenera. Lik koji je toliko puta pokazao da nije normalan... i jos nalazi posao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare