To je to što me zanima!

Igrao protiv Rusije: Stanišić ima koronu bez simptoma. Cijepio se

Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić odigrao je posljednjih pet minuta susreta protiv Rusije na Poljudu kada je zamijenio Andreja Kramarića, a na povratku u Bayern testiranje je pokazalo da je pozitivan na koronu
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac i mlada zvijezda Bayerna Josip Stanišić (21) pozitivan je na korona virus, javlja njemački SPORT1. 

Stanišić se na povratku s reprezentativnog okupljanja u München testirao te je zbog pozitivnog testa na Covid-19 završio u karanteni.

'Vatreni' je primio obje doze cjepiva te nema nikakve simptome. 

Podsjetimo, Josip je prošlog mjeseca debitirao za hrvatsku reprezentaciju, a u pobjedi protiv Rusije (1-0) odigrao je posljednjih pet minuta susreta kada je zamijenio Andreja Kramarića.

"Neopisiv osjećaj i velika čast je nositi ovaj dres", napisao je Stanišić nakon debija protiv Cipra.

Hrvatska je tako osigurala direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru, a Rusi će u ožujku sljedeće godine igrati dodatne kvalifikacije. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Panac 19.11.2021.

    Još jedan veliki dokaz !!! Cjepljeni uglavnom nemaju simptoma a zaraženi su i šire virus dalje... Zemlje koje su cijepili najveći br ljudi poput Portugala,Danske,Francuske,Irske... imaju veliki rast novozarsženih !!!

  • RobertMeDiroDugave 17.11.2021.

    Samo da preživi.

  • nokia1 17.11.2021.

    Kojom vakcinom se vakcinisao? Da pogadjam... fajzerovom😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare