To je to što me zanima!

Stao Karlovićev niz: Harrison ga je dobio njegovim oružjem

Amerikanac Ryan Harrison zaustavio je Ivu Karlovića u četvrtfinalu ATP turnira u Acapulcu. Harrison je slavio 4-6, 7-6, 7-6. U dva tie-breaka Ivo je uzeo tek 4 poena
Vidi originalni članak

Niz od sedam uzastopnih pobjeda Ive karlovića zaustavljen je u četvrtfinalu ATP turnira u Acapulcu. Bolji od hrvatskog tenisača bio je Amerikanac Ryan Harrison 4-6, 7-6, 7-6.

Ivo niti jednom nije izgubio svoj servis, no pao je tamo gdje je inače najjači, u tie-breaku. U dva je tie-breaka Div sa Šalate prikupio tek 4 poena.

U prvom setu Ivo je bio fantastičan, igrao je gotovo bez pogreške, a nakon što je protivniku uzeo break kod 1-1 prednost je čuvao do kraja i lakoćom došao do 6-4. U drugom je setu Karlović jedva izborio tie-break, no tamo nije uspio osvojiti niti jedan poen. U trećem setu bio je nešto bolji, no ponovno nije dobro igrao u tie-breaku i na kraju je morao čestitati Amerikancu na pobjedi u njihovom prvom međusobnom meču.

Ivan Dodig u paru s Marcelom Melom izborio je polufinale istog turnira nakon pobjede nad domaćom kombinacijom Ramirez/Reyes-Varela 6-1, 6-3.

Mirjana Lučić-Baroni pak također nastupa u Acapulcu, a predala je meč četvrtfinala Francuskinji Caroline Garciji pri rezultatu 6-2, 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • El Tractor 28.02.2015.

    Ma samo igraj, uživaj i zabavljaj se!

  • ilija torres sivonjic 27.02.2015.

    steta...tako blizu, ali odlucivale su nijanse...nakon sto je prvi set skolski priveo kraju, u drugome su "zastekali" voleji i servis i u tie-break-u je zaradio bagel (dogodilo mu se isto prije desetak godina)...treci je igrao solidno, ali je harrison odigrao zrelo kao da je i njemu 36...servirao je k'o lud (vide se rezultati rada s roddickom), a vracanje servisa je bilo u stilu agassia, noleta ili murraya...u nekim je trenucima prolazio Ivu na mrezi kao od sale iz nemogucih pozicija... ostane li zdrav moglo bi nesto i biti od njega...ovo mu je vjerojatno jedan od najboljih meceva do sada u profesionalnoj karijeri...pitam se samo sto bi bilo s Ivom da je imao bolje uvjete za trening i strucniju pomoc u mladjim danima...ocito je da je puno opusteniji u zadnje vrijeme i igra odlican tenis...bude li u takvoj formi u wimbledonu, svasta bi se moglo dogoditi

  • strmi007 27.02.2015.

    događa se

Komentiraj...
Vidi sve komentare