To je to što me zanima!

Stativa spašavala Šibenik, Čop se ispromašivao u Koprivnici

Slaven Belupo odigrao je bolje prvo, gosti iz Šibenika odlučnije drugo poluvrijeme. Prilike su se redale, gol je visio u zraku, no na koncu se rezultat nije maknuo dalje od nule. Unatoč tome, susret je bio odličan
Vidi originalni članak

Nogometaši Slavena Belupa i Šibenika u susretu su 4. kola HNL-a na Gradskom stadionu u Koprivnici odigrali 0-0 premda rezultat ne sugerira događanja na terenu. Utakmica je bila prilično dinamična i svašta se događalo pa je pravo čudo što se mreže nisu tresle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to utakmica u kojoj su napadači zakazali, domaći su imali nekoliko vrlo izglednih prilika u prvom poluvremenu, ali nisu bili precizni u završnici, a gosti su im uzvratili na isti način u nastavku.

Prijetili su Marina, Caimacov i Tepšić, Slaven je u prvom poluvremenu čak pogodio i stativu i sve je mirisalo da će Koprivničani povesti u nastavku.

VIDEO STATIVE CAIMACOVA OVDJE

Nismo vidjeli gol u prvom poluvremenu utakmice u međusobnom dvoboju ove dvije momčadi po prvi put nakon sedam susreta zaredom u kojima je padao gol u prvih 45 minuta. Šibenik tako ostaje u društvu Hajduka, Rijeke i Osijeka koji još nisu primili gol u 1. poluvremenu ove sezone.

No, u drugom poluvremenu na travnjak je istrčao drugačiji Šibenik.

Čop je imao dvije fantastične šanse, ali braniči Slavena su promptno reagirali i oba udarca završila su u bloku. Prijeti je i Dolček da bi na kraju susreta Šibenik imao novu sjajnu šansu, ali se Božić odlično ispriječio.

Ovim rezultatom oba sastava su stigla do učinka od pet bodova pa trenutačno zauzimaju treće i četvrto mjesto. Bod više s dvije utakmice manje odigrane ima drugi Hajduk, dok je na vrhu Dinamo sa 10 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Spin the block twice 06.08.2022.

    Hvala borise , kasnite . Zašto si to radite 'kad prođe baba s kolačima' , a sve viđeno !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare