Obavijesti

Sport

Komentari 1

Stativa spašavala Šibenik, Čop se ispromašivao u Koprivnici

Stativa spašavala Šibenik, Čop se ispromašivao u Koprivnici

Slaven Belupo odigrao je bolje prvo, gosti iz Šibenika odlučnije drugo poluvrijeme. Prilike su se redale, gol je visio u zraku, no na koncu se rezultat nije maknuo dalje od nule. Unatoč tome, susret je bio odličan

VIDEO

Nogometaši Slavena Belupa i Šibenika u susretu su 4. kola HNL-a na Gradskom stadionu u Koprivnici odigrali 0-0 premda rezultat ne sugerira događanja na terenu. Utakmica je bila prilično dinamična i svašta se događalo pa je pravo čudo što se mreže nisu tresle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Slaven Belupo i 'dupla premija' VIDEO

Bila je to utakmica u kojoj su napadači zakazali, domaći su imali nekoliko vrlo izglednih prilika u prvom poluvremenu, ali nisu bili precizni u završnici, a gosti su im uzvratili na isti način u nastavku.

Prijetili su Marina, Caimacov i Tepšić, Slaven je u prvom poluvremenu čak pogodio i stativu i sve je mirisalo da će Koprivničani povesti u nastavku.

VIDEO STATIVE CAIMACOVA OVDJE

Nismo vidjeli gol u prvom poluvremenu utakmice u međusobnom dvoboju ove dvije momčadi po prvi put nakon sedam susreta zaredom u kojima je padao gol u prvih 45 minuta. Šibenik tako ostaje u društvu Hajduka, Rijeke i Osijeka koji još nisu primili gol u 1. poluvremenu ove sezone.

No, u drugom poluvremenu na travnjak je istrčao drugačiji Šibenik.

Slaven Belupo i Šibenik sastali se u 4. kolu SuperSport HNL-a

Čop je imao dvije fantastične šanse, ali braniči Slavena su promptno reagirali i oba udarca završila su u bloku. Prijeti je i Dolček da bi na kraju susreta Šibenik imao novu sjajnu šansu, ali se Božić odlično ispriječio.

Slaven Belupo i Šibenik sastali se u 4. kolu SuperSport HNL-a

Ovim rezultatom oba sastava su stigla do učinka od pet bodova pa trenutačno zauzimaju treće i četvrto mjesto. Bod više s dvije utakmice manje odigrane ima drugi Hajduk, dok je na vrhu Dinamo sa 10 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana