To je to što me zanima!

Stigao El Soudani: S Dinamom bi trebao potpisati na tri godine

Alžirski napadač došao je danas u Zagreb na liječnički pregled i potpis trogodišnjeg ugovora s Dinamom. U zagrebačkoj zračnoj luci dočekao ga je Zoran Mamić...
Vidi originalni članak

Alžirac El Arbi Hillel Soudani (25) stigao je danas u Zagreb na završne pregovore s Dinamom. Još uvijek aktualni napadač Vitorije Guimaraes tijekom dana će u Zagrebu obaviti liječnički pregled nakon kojeg bi trebao potpisati s hrvatskim prvakom na tri godine.

Da je to praktički gotov posao potvrdio je i Dinamov sportski direktor Zoran Mamić koji je El Soudanija dočekao u zagrebačkoj zračnoj luci. Alžirac je doveden u Dinamo kao prvi napadač što znači da bi klub mogao napustiti netko od trojca Rukavina, Krstanović, Beqiraj, a nije isključeno ni da sva trojica odu iz Maksimira ovoga ljeta.

Hillel već sutra mora napustiti Zagreb jer je dužan pojaviti se na okupljanju reprezentacije Alžira koji s klupe vodi bivši Dinamov trener Vahid Halilhodžić. Upravo je Vaha nahvalio svog napadača.

- Ima sjajnu lijevu nogu, može igrati kao centralni i krilni napadač. Ne treba mu puno prilika da zabije, pravi je strijelac. Strašno je brz i eksplozivan i sjajno se snalazi u kaznenom prostoru - pohvalio je Vaha novog napadača Dinama.

Da je odličan El Soudani je potvrdio i jučer u finalu portugalskog kupa. Zabio je gol Benfici, a njegova Vitoria je pobijedila 2-1. Dinamo će tako u lov na novu Ligu prvaka krenuti s potpuno promijenjenim napadačima nakon što je Junior Fernandes potpisao s 'modrima' jednogodišnju posudbu.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • netko26 28.05.2013.

    nista od njega ,ko normalan napusta potrugal i dolazi u HNL????LIGU S NAJVISE NAMISTENIH UTAKMICA.

  • miKrimouse 27.05.2013.

    ovaj ostaje sezonu i nakon toga u Dinamo Kijev za 5-6 milijuna.

  • bolitek 27.05.2013.

    Mozemo dovesti jos i Ronalda i Messija, nista nam nece znaciti, sve dok je ovaj panj Jurcic trener.

Komentiraj...
Vidi sve komentare