To je to što me zanima!

Stigao raspored Premiershipa: 'Redsi' opet protiv osvajača 2. lige, 'građani' idu na Vlašićeve

Međusobni okršaji Cityja i 'redsa' na rasporedu su 15. listopada na Anfieldu i 1. travnja na Etihadu, a nakon toga Liverpool još igra protiv Arsenala 8. travnja i protiv Tottenhama 29. travnja, a to će biti možda i u prijelomnim trenucima sezone
Vidi originalni članak

Manchester City će započeti obranu naslova prvaka Engleske gostovanjem kod West Hama, dok će sezonu otvoriti londonski derbi drugu godinu zaredom između Crystal Palacea i Arsenala. Liverpool, koji je prvenstvo završio na drugom mjestu, gostovat će kod novog prvoligaša Fulhama, a Nottingham Forest će, u svom povratku u Premier League nakon 23 godine, igrati protiv Newcastle Uniteda u gostima.

SELI NA OTOK City predstavio Haalanda: Pep je jedan od najvećih trenera svih vremena, ponosan sam

Četvrti je to put u nizu da 'redsi' otvaraju sezonu protiv prošlosezonskog osvajača Championshipa, ali njihovi su navijači bijesni. Međusobni okršaji Cityja i 'redsa' na rasporedu su 15. listopada na Anfieldu i 1. travnja na Etihadu, a nakon toga Liverpool još igra protiv Arsenala 8. travnja i protiv Tottenhama 29. travnja, a to će biti možda i u prijelomnim trenucima sezone i što se Europe tiče pa navijači smatraju da je Liverpool već tu u podređenom položaju.

Chelsea sezonu s novim vlasnikom otvara gostovanjem kod Evertona, a Bournemouth, također povratnik u prvu ligu, u prvoj utakmici prvenstva dočekuje Aston Villu. Manchester United će s novim trenerom Erikom ten Hagom novu će sezonu početi kod kuće protiv Brighton & Hove Albiona, dok će Tottenham dočekati Southampton.

NE DA MU SE IGRATI Jedan od najboljih na svijetu kritizirao Ligu nacija: Pa to je toliko nebitno i precijenjeno

Nova sezona Premier League počinje 5. kolovoza, a završava 28. svibnja 2023.  Ove godine će prvenstvo biti prekinuto 12. studenog zbog SP-a koje se održava u Kataru od 21. studenog do 21. prosinca. Sezona se nastavlja na Boxing Day. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BBL 16.06.2022.

    05.08, tko će izdržati do tada. Već sad ludim bez nogometa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare