To je to što me zanima!

Čudesna predstava Hajduka! S četiri prekrasna gola rastavio Lokomotivu pa preskočio Rijeku

Razigrani i rastrčani Hajduk u potpunosti je razbio goste. I to kakvim golovima! Kalinić i Sahiti su zabili majstorske lobove dok su Krovinović i Melnjak golčinama rasparali mrežu Nevistića
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka u susretu su 28. kola Prve HNL na Poljudu deklasirali Lokomotivu s 4-0 (2-0) i tako iskoristili raniji kiks Rijeke, koja je na gostovanju kod Gorice izgubila 1-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija na derbiju s Dinamom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od samog početka utakmice igralo se praktički na jedan gol, onaj Lokomotive, a takav pristup Hajduku je donio rezultat u 22. minuti. Grgić je sa sredine igrališta uputio okomitu loptu prema Kaliniću koji je izbjegao zaleđe, a zatim s 15 metara sjajnim lobom svladao Nevistića.

Da Hajduk na odmor ode sa značajnijom prednošću pobrinuo se Krovinović koji je u 43. minuti fantastičnim udarcem s više od 20 metara pogodio suprotni kut suparničkog gola.

Tamo gdje je stao krajem prvog dijela, Hajduk je nastavio početkom nastavka. U 54. minuti treći pogodak postigao je Melnjak nakon uigrane akcije iz prekida. Livaja je ubacio iz slobodnog udarca u šesnaesterac gdje je Ferro spustio glavom loptu za Kalinića, čiji pokušaj "škarica" nije bio uspješan, ali koncentriran u nastavku akcije bio je Melnjak. Fantastičnim volejem zakucao je loptu u mrežu iz blizine.

Konačnih 4-0 postavio je Sahiti u 62. minuti, Kalinić je na sredini igrališta oteo loptu neopreznom Soldi, a Krovinović je odmah proigrao Sahitija koji se sjurio prema suparničkom golu i potom sjajno lobao istrčalog Nevistića. Prodao mu je lažnjak pa prebacio loptu preko njega.

S ova tri boda Hajduk je stigao na treće mjesto na ljestvici s 52 boda koliko ima i četvrta Rijeka koja je ranije u subotu izgubila od Gorice sa 0-1, ali Hajduk je odigrao utakmicu manje. Ispred njih su Dinamo i Osijek, koji će svoje utakmice 28. kola igrati u nedjelju, sa po 54 boda. Lokomotiva je ostala peta s 36 bodova koliko ima i šesta Gorica.

Idi na 24sata

Komentari 693

  • mandalorian67 21.03.2022.

    Nakon dosta vremena puni plijen je Hajduk uzeo. Miris fritula se osjeti iz domova Splićana. Sve podsjeća na one kasne ljetne mjesece i razdoblje oko blagdana Gospe

  • markoantonije 20.03.2022.

    ujo5...gasi profil 🤣🤣🤡🤡

  • ZvonkoŠ 20.03.2022.

    Znači, ipak je dobro da je Filijala u 1.HNL sad kad uzima Dinamu bodove, a prepušta Hajduku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare