Obavijesti

Sport

Komentari 693

Čudesna predstava Hajduka! S četiri prekrasna gola rastavio Lokomotivu pa preskočio Rijeku

Čudesna predstava Hajduka! S četiri prekrasna gola rastavio Lokomotivu pa preskočio Rijeku

Razigrani i rastrčani Hajduk u potpunosti je razbio goste. I to kakvim golovima! Kalinić i Sahiti su zabili majstorske lobove dok su Krovinović i Melnjak golčinama rasparali mrežu Nevistića

Nogometaši Hajduka u susretu su 28. kola Prve HNL na Poljudu deklasirali Lokomotivu s 4-0 (2-0) i tako iskoristili raniji kiks Rijeke, koja je na gostovanju kod Gorice izgubila 1-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija na derbiju s Dinamom

Pokretanje videa...

Koreografija Torcide uoči derbija s Dinamom 00:34

Od samog početka utakmice igralo se praktički na jedan gol, onaj Lokomotive, a takav pristup Hajduku je donio rezultat u 22. minuti. Grgić je sa sredine igrališta uputio okomitu loptu prema Kaliniću koji je izbjegao zaleđe, a zatim s 15 metara sjajnim lobom svladao Nevistića.

Da Hajduk na odmor ode sa značajnijom prednošću pobrinuo se Krovinović koji je u 43. minuti fantastičnim udarcem s više od 20 metara pogodio suprotni kut suparničkog gola.

Split: U 28. kolu Prve HNL sastali se Hajduk i Lokomotiva

Tamo gdje je stao krajem prvog dijela, Hajduk je nastavio početkom nastavka. U 54. minuti treći pogodak postigao je Melnjak nakon uigrane akcije iz prekida. Livaja je ubacio iz slobodnog udarca u šesnaesterac gdje je Ferro spustio glavom loptu za Kalinića, čiji pokušaj "škarica" nije bio uspješan, ali koncentriran u nastavku akcije bio je Melnjak. Fantastičnim volejem zakucao je loptu u mrežu iz blizine.

Konačnih 4-0 postavio je Sahiti u 62. minuti, Kalinić je na sredini igrališta oteo loptu neopreznom Soldi, a Krovinović je odmah proigrao Sahitija koji se sjurio prema suparničkom golu i potom sjajno lobao istrčalog Nevistića. Prodao mu je lažnjak pa prebacio loptu preko njega.

Split: U 28. kolu Prve HNL sastali se Hajduk i Lokomotiva

S ova tri boda Hajduk je stigao na treće mjesto na ljestvici s 52 boda koliko ima i četvrta Rijeka koja je ranije u subotu izgubila od Gorice sa 0-1, ali Hajduk je odigrao utakmicu manje. Ispred njih su Dinamo i Osijek, koji će svoje utakmice 28. kola igrati u nedjelju, sa po 54 boda. Lokomotiva je ostala peta s 36 bodova koliko ima i šesta Gorica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
28. kolo HNL-a 17.05 sati , Stadion Poljud, Split
Hajduk
Kalinić 23', Krovinović 43', Melnjak 54', Sahiti 62'
4 : 0
Lokomotiva
Sortiranje događaja

Kraj na Poljudu! Današnja predstava Hajduka bila je vjerojatno najbolja ove sezone. S četiri komada u mreži naplatio je sve što nije iskoristio posljednjih mjesec dana i tako preskočio Rijeku te zasjeo na treće mjesto HNL-a.

Vodeći Dinamo je sada na samo dva boda zaostatka.

90+2'

Što je sada promašio Ljubičić... Imao je sjajnu priliku zabiti i peti nakon što mu je prethodno poništen pogodak zbog igranja rukom. Ponovno je Livaja nevjerojatno proigrao suigrača, mladi napadač se probio po lijevoj strani pa pucao visoko preko gola.

Igrat će se tri minute sučeva dodatka.

90'

A evo i Mersinaju žuti karton. Vukao je Livaju za dres.

90'

Ljubičić je ubacio loptu u mrežu, ali pogodak ne vrijedi! Ispratio je ubačaj pa zabio rukom za što je na koncu dobio žuti karton.

Komentari 693