To je to što me zanima!

Stiglo zlato naše: Sanja se vratila u rodni Dubrovnik

U utorak nešto iza 16 sati u Dubrovnik se vratila europska prvakinja i svjetska rekorderka Sanja Jovanović. Najviše joj se veselila majka Marija...
Vidi originalni članak

Toliko puta ovih dana Sanja Jovanović zahvaljivala se svojoj majci na svemu što je u životu napravila za nju, a jučer oko 16 sati napokon je dočekala i da je zagrli.
- Presretna sam što napokon mogu zagrliti i poljubiti svoju Sanju. Od trenutka kad je postigla taj rezultat u Debrecenu, čekala sam upravo ovaj zagrljaj. Toliko sam sretna i uzbuđena da uopće ne mogu govoriti - rekla je majka Marija i jedva zadržala suze. Osim majke, na aerodromu su bile i sve tri sestre (Biljana, Petkana i Tanja) te dečko Vedran, koji se do Sanje probio i prije nego što je došla do VIP salona. Nakon pozdrava s najbližima svjetskoj rekorderki čestitali su gradski čelnici koja se nakratko obratila okupljenima.
- O rezultatima koje sam postigla prošlih dana sve je rečeno, tako da nemam razloga dalje objašnjavati. Htjela bih reći da je to samo jedna stuba, druga je olimpijska medalja. Hoće li to biti u Pekingu i Londonu 2012. godine, manje je važno.
Nakon govora svjetska rekorderka je napustila aerodrom Čilipi u - bijeloj limuzini.

SANADER: TEŠKO ĆE ITKO NADMAŠITI SANJIN REKORD

Čestitam svima, ali prije svih Sanji Jovanović, još ste jednom pokazali da smo velika sportska nacija. Po kazivanju stručnjaka njezin svjetski rekord na 50 leđno teško će skoro biti nadmašen i svi moramo biti ponosni na ovaj uspjeh plivača, rekao je premijer Sanader, koji je u utorak primio plivačko izaslanstvo predvođeno svjetskom rekorderkom. O eventualnoj novčanoj nagradi, kaže, tek će se odlučiti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bigmama 19.12.2007.

    Sanja svaka ti čast i želim ti uvijek najbolje rezultate na svijetu.A vi gospodine Sanader:zar niste mogli pripremiti barem neku novčanu nagradu za Sanju a ne da će se o tome još raspravljati.Svaka čast i drugim sportašima na njihovim medaljama i nagradama ali kad oni osvoje rezultat već se unaprijed zna koliko će nagrada iznositi i tamo držite taj komad kartona s njima,možda bi i našoj Sanji taj komad kartona puno pomogao.

  • vea 19.12.2007.

    svaka čast iskrene čestitke,usput pozdravi onog blesimetra od sestre

  • liska 18.12.2007.

    Vjerujem da ovih dana slava i ponos Dubrovnika ne svijetli samo kroz Marina Držića, Ivana Gundilića, Ruđera Boškovića, Mihu Pracata ... i ine druge .. Svatko je danas ponosan i svačije srce ustitra na ime VELIKE Sanje Jovanović. Istinski joj se divim i mislim da to i drugi sa mnom dijele, ne samo radi velikog svjetskog rezultata i rekorda, već na svu upornosti koju je ta djevojka morala proći od ratnih devedesetih, koje su na neki način utkane i u bolest njene majke. Molim se sv. Vlahi da je i nadalje nadahnjuje u radu, a uspjesi će doći, a majki neka podari željeno zdravlje. Dubrovkinjo skromna, ali Velika u svojim uspjesima, budi uzorom mladim naraštajima. Tebi i tvojoj herojskoj majki neka vaš PARAC sv. Vlaho dadne odlučnu snagu za nove uspjehe i nove pobjede.

Komentiraj...
Vidi sve komentare