To je to što me zanima!

Štimac odlazi punih džepova: HNS će mu isplatiti puni iznos

Iako je u Škotskoj najavio ostavku, Igor Štimac nije ju ponudio ni u pismenom ni u usmenom obliku, pa mu HNS za preostalih osam mjeseci mora dati 560.000 kuna
Vidi originalni članak

Dok je Davor Šuker prenosio odluke izvršnog odbora HNS-a, Igor Štimac je u skupom automobilu prolazio ispred hotela Hilton. Samo je pogledao prema hotelu i odjurio.

Iako je najavio ostavku, Igor Štimac nije ju ponudio ni u kojem službenom obliku - ni u pisanom ni u usmenom. Kako mu ugovor traje još osam mjeseci, a na mjesec ima 70.000 kuna, sasvim je jasno da je Štimac reprezentaciju napustio punih džepova, s 560.000 kuna!

Nemam definirani sustav igre, ali težit ćemo da igramo kao Španjolska, Igor Štimac uoči prve utakmice, protiv Švicarske (2-4)

Reprezentaciju je preuzeo prošle godine u srpnju.

- Igrat ćemo kao Španjolska. Uzdignut ću Hrvatsku na jednu veću razinu - rekao je odmah nakon preuzimanja Štimac.

Poslije toga otišao je i korak dalje te najavio:

- Hrvatska će se boriti za naslov svjetskog prvaka u Brazilu 2014. godine!

Kako sad stvari stoje, teško da ćemo uopće i vidjeti Brazil, a igrom u Glasgowu Hrvatska je vratila vjeru u škotski nogomet.

Nedosljedan je bio i u Sammirovu slučaju.

Ovo nije dobro, mi moramo zabiti barem gol. ne vidim kako ćemo s ovom igrom uspjeti, kritizirao je Bilića zbog igre protiv Španjolske, a on gubi od Škota

- Njega u reprezentaciju guraju protivnici hrvatskog nogometa - rekao je Štimac dok je Bilić bio izbornik, a potom je u repku pozvao - baš Sammira!

Od kritičara njegova sustava i igre dizala mu se kosa na glavi, a bio je najveći Bilićev kritičar.

- Stalno smo čitali kako je stožer dobro proučio Grke, a na terenu ništa od toga nismo vidjeli! Nadam se da nećemo i nakon ove utakmice slušati Bilića da bi sve isto učinio. Ovo nije bio nogomet koji teži pobjedi! Reprezentacija je očito u problemima iako imamo igrače koji igraju u vrhunskim klubovima - opalio je Štico u prošlim kvalifikacijama po Biliću.

Njegov stožer nije učinio ništa dobro, u cijelim kvalifikacijama igrali smo dobro samo protiv Walesa u Osijeku, a najveći krivac Igor Štimac odlazi s klupe naše nogometne reprezentacije punih džepova. 

Davor Šuker je ipak presudio: 'Štimac više neće biti izbornik'

Idi na 24sata

Komentari 248

  • jakopovi 18.10.2013.

    Jbt pa posten covjek za citav radni vijek ne zaradi toliko

  • 18.10.2013.

    Liniću, gdje si sad nestao? Jel plaćen porez na ovo brdo love? Ajmo, što se čeka? I još pored svega lova za nerad.

  • shit_happens_ 18.10.2013.

    debilana

Komentiraj...
Vidi sve komentare