To je to što me zanima!

Štimac osvojio naslov prvaka južne Azije: Indija srušila Nepal

Reprezentacija koju vodi bivši hrvatski izbornik nekako je izborila finale, a tamo je bila uvjerljiva. Indija je na Maldivima slavila protiv Nepala s 3-0 i sedmi put osvojila to natjecanje
Vidi originalni članak

Nakon dugih 16 godina, Igor Štimac je osvojio novi trofej, drugi u karijeri! Nakon naslova prvaka Hrvatske 2005. na klupi Hajduka, sada je s Indijom osvojio i Prvenstvo Južne Azije.

Reprezentacija koju vodi bivši hrvatski izbornik nekako je izborila finale, a tamo je bila uvjerljiva. Indija je na Maldivima slavila protiv Nepala s 3-0 i sedmi put osvojila to natjecanje. 

Može se reći da je Štimac prekinuo šest godina dug post indijske reprezentacija koja je posljednji trofej osvojila baš na ovom natjecanju 2015.

VIDEO: NAPOKON POBIJEDIO Pobjednički ples Štimca postao je hit, izbornik Nepala bijesan

Prvo poluvrijeme završilo je bez golova, a Štimac je očito svojim uvjerljivim, motivacijskim govorom na poluvremenu dao vjetar u leđa svojim nogometašima.

Svevremeni Chhetri je zabio za 1-0 u 49. minuti, Wangjam je već u sljedećem napadu 'podebljao' na 2-0, a konačan rezultat postavio je Samad u prvoj minuti sudačke nadoknade.

JUŽNOAZIJSKO PRVENSTVO Štimac i Indija u finalu: Dobili Maldive, sad opet idu na Nepal

Idi na 24sata

Komentari 22

  • potvrda za sve 17.10.2021.

    šerpe se nisu stigli odmoriti... taj dan su imali rundu do vrha i nazad pa direktno na tekmu... nije fer

  • rijetko kulturan 17.10.2021.

    Zašto Štimca uvijek viđam po neosvjetljenim parkiralištima....

  • 17.10.2021.

    Bravo Štico. 👍👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare