To je to što me zanima!

Štimčeva Indija sanja plasman na Svjetsko prvenstvo! Slavili su u prvoj utakmici kvalifikacija

Uspješan je bio i Oman kojeg vodi Branko Ivanković. U susretu 1. kola D skupine Oman je na domaćem terenu porazio Tajvan sa 3-0
Vidi originalni članak

Nogometna reprezentacija Indije, koju vodi hrvatski stručnjak Igor Štimac, te reprezentacija Omana, za čijem kormilom je Branko Ivanković, pobjedama su otvorile drugu fazu azijskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. godine koje će se održati u SAD, Kanadi i Meksiku.

Indija je u susretu 1. kola A skupine na gostovanju pobijedila Kuvajt sa 1-0. Pogodak za važna tri boda zabio je Manvir Singh u 85. minuti.

Domaćin je u sudačkoj nadoknadi ostao bez Faisala Zayeda koji je u razmaku od tri minute zaradio dva žuta kartona.

U drugom susretu iz ove skupine Katar je deklasirao Afganistan sa 8-1. Junak susreta bio je Ali Almoez koji je postigao četiri gola.

Uspješan je bio i Oman kojeg vodi Branko Ivanković. U susretu 1. kola D skupine Oman je na domaćem terenu porazio Tajvan sa 3-0. Strijelci su bili Omer Al Malki (17), Ahmed Al Kaabi (41) i Mataz Abd Raboh (90).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • cigo_iz_brazila 22.11.2023.

    Igore vrime je jer ništa od prvenstva dok se ti ne vratiš u ajduka... a po ovim idiotima iz nh možemo samo molit boga da ne bude gore

  • Monza.1995 17.11.2023.

    Igor vrime je da se vratiš u ajduga i istjeras orijunu što dalje od ajduga 💪💪

  • zutizgzg 17.11.2023.

    kako je Mamic ovoga pomro iz hrvatskog javnog zivota. a i iz HNS-a a uopce ne fali takva samodopadna sirovina

Komentiraj...
Vidi sve komentare