To je to što me zanima!

'Stipe i DC moraju se boriti što prije, pobjednik na Ngannoua!'

UFC 249 oduševio je borbama, a teškaški pojas dobio je novog izazivača. Doduše, novog-starog jer je Ngannou (32) već pokušao dobiti pojas, ali je izgubio od Miočića s kojim bi opet mogao u oktogon
Vidi originalni članak

Dva mjeseca nakon što su 'moderni gladijatori' posljednji put bili u oktogonu, večer bez publike, ali uz odlične borbe, najavila je povratak UFC-a na velika vrata. Iznenađenja je, kao i uvijek bilo, a nakon dugo vremena dogodila se i neobična stvar za popularni sport.

UFC 249: A SADA KHABIB Gaethje je sredio Fergusona, sudac morao prekinuti borbu!

- Zarade od ulaznica nije bilo - rekao je kroz smijeh predsjednik UFC-a Dana White.

Naravno, jer se priredba održala pred praznim tribinama u Jacksonvilleu. ali, Dana može zadovoljno trljati ruke i zahvaliti na modernoj tehnologiji i sponzorima koji su mu omogućili zaradu. Osim Whitea, najviše je zaradio Justin Gaethje (31) koji je postao privremeni prvak u lakoj kategoriji, uzeo dogovoreni honorar, ali i 100.000 dolara bonusa za najbolju borbu na priredbi, kao i izvedbu večeri. Ali najveći bonus mu je napad na titulu prvaka lake kategorije kad se Khabib Nurmagomedov (31) vrati u pogon.

Nešto slično dogodilo se i Francisu Ngannou (32) koji je za 20 sekundi završio posao protiv Jairzinha Rozenstruika (33) te je i on osim novca kući odnio i borbu a naslov teškaškog prvaka. No, prvo će u oktogonu trilogiju dovršiti Stipe Miočić (37) i Daniel Cormier (41).

- Moramo odraditi borbu između Stipe i Cormiera, a Ngannou je onda idući. Moramo to što prije riješiti - objasnio je Dana.

"ŽELJEZNI MIKE" ODUŠEVLJEN Tyson ima poruku za Miočića: Ngannou će biti prvak UFC-a!

Kao mogući mjesec borbe spominjao se kolovoz, a želi li da borci održe kvalitetne kampove, Dana mora ubrzati dogovaranje spomenute trilogije. Jedno je sigurno - 'Predator' čeka pobjednika borbe i još jednom napada titulu teškaškog prvaka.

A onaj koji je izgubio praktički sve je Tony Ferguson (36). Pet se mjeseci pripremao na borbu s hrvačem, a onda je 'uletio' žestoki udarač i uništio ga. Njegov niz od 12 uzastopnih pobjeda je pao u vodu, kao i milijunska zarada od toliko iščekivane borbe s Khabibom koja se sigurno neće dogoditi.

- Borba Tonyja i Khabiba za sada je svakako ispala iz igre - potvrdio je White.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • supporter81 11.05.2020.

    A kad cu ja?

  • 11.05.2020.

    Koji mobing nad Stipom. Treba Stipi dat Curtis Blaydesa kao nekakvi tampon fight prije Cormiera. A fino Cormiera na Ngannua, jer je malom pakasu cilj uzeti Stipi pojas i utec i umirovit se kao jedan od "najvecih" a u fino bi izbjegao "Predatora". Miljon posto, ako Cormier pobjedi Stipu ide u mirovinu, a ako izgubi, sigurno nece riskirat s Ngannuom jer nema za sta. Ovako , ako prije napada na titulu pobjedi Ngannua, nek fino napada pojas, a ako izgubi ide doma i cao đaci.

  • oldschool-south 11.05.2020.

    Stipe pobjeđuje kao izazivač Werduma, postaje prvak, zatim brani titulu redom od Overeema, Dos Santosa, Ngannou-a, White ne zna koga više suprostaviti Stipi, iz lakše kategorije dolazi DC, pobjeđuje Stipu (kopajući oči), revanš mu ne daje skoro godinu dana i onda Stipe čisto ko suza dobije DC-a. DC otvoreno govori da se ne želi boriti protiv Ngannou-a, pa onda nema smisla trilogija....po meni Stipe-Ngannou za titulu...DC u mirovinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare